FC Argeș testează un mijlocaș de la CS U Craiova

Marius ANGHEL 16 Jan. 2018, 18:06 Pregătiri, amicale
FC Argeș testează** un mijlocaș de la CS U Craiova

FC Argeș își continuă antrenamentele pe plan local. Alb-violeții au intrat în cea de-a doua săptămână de pregătire sub comanda noului antrenor Emil Săndoi și al staffului acestuia. Piteștenii se antrenează la stadionul „Nicolae Dobrin”, dar și pe sinteticul de la Bradu. Se pune mare accent în această etapă pe partea fizică, având în vedere că este o perioadă de acumulări, dar și pe partea tehnico-tactică.

De câteva zile, cu lotul argeșean se antrenează și mijlocașii Raul Costin și Andrei David, care au lipsit motivat de la vizita medicală și de la reunirea lotului. În plus, alb-violeții testează în aceaste zile și un mijlocaș de la CS U Craiova II, echipă care a terminat turul de campionat pe locul 2 în seria a patra a Ligii 3. Este vorba de Robert Petre, fotbalist de 20 de ani care a ajuns la Pitești luni seară.

Robert Petre nu a jucat deloc pentru CS U Craiova în acest sezon de Liga 1, însă în precedentele două campionate a bifat câte șase meciuri.

Dacă va corespunde cerințelor antrenorului Emil Săndoi acesta va fi oprit în lotul cu care FC Argeș va aborda returul campionatului.

La echipa din Trivale mai evoluează și mijlocașul Radu Bîrzan, care a fost împrumutat de CS U Craiova la formația noastră.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 16 Jan. 2018, 18:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă