FC Argeș si Unirea Tărlungeni au remizat în Trivale!

16 Sep. 2012, 21:00 Pregătiri, amicale
FC Argeș si Unirea Tărlungeni au remizat în Trivale!

Formația brașoveană din Seria C6, Unirea Tărlungeni, continuă seria rezultatelor pozitive. Profitând de pauza de două săptămâni din campionat, elevii lui Gyuszi Balint și-au testat forțele în compania echipei FC Argeș, pe terenul 3 din Complexul „Nicolae Dobrin”. După un meci animat cu faze de poarta de ambele părți, tabela a indicat la final scorul de 1-1.

Oaspeții au punctat încă din minutul 5 prin Dobrea, gazdele egalând la finalul primei reprize. Antrenorul Gyuszi Balint a mizat pe următoarea formulă de start: Iacob – Vlăsceanu, E.Popa, Tatarciuc, Dobrea – N.Cristea, Brujan, Iaru – Pricop, L. Nicolae, C.Airinei. Pe parcurs au mai evoluat: Mureșan – Airinei Al., Căpățână, Crețulescu, Toderașcu, Spătaru, Zaharia, Lita, Vârlan.

„Mă bucur că în aceste două etape de pauză am reușit să perfectăm două partide amicale cu adversari de calitate. Dacă săptămâna trecută am reușit să învingem FC Brașov, chiar pe stadionul Tineretului, acum ne-am deplasat la Pitești cu gândul să facem un joc bun. Sunt mulțumit de rezultat, dar mai ales de jocul echipei. Am reușit să surprindem gazdele încă de la început și să deschidem scorul relativ rapid. Am avut multe momente în care ne-am ridicat la nivelul adversarului. FC Argeș este un club de tradiție în fotbalul românesc și merită să revină cât mai repede pe prima scenă” a declarat Balint pentru liga2.ro.

Cât privește situația delicată din Seria C6, în care au rămas doar 10-11 echipe, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, Unirea Urziceni și FC Brasov a comentat: „Nu este o situație prea plăcută, însă aceasta este starea financiară a fotbalului românesc, de aceea trebuie respectați și aprecieți oamenii care încă investesc in acest sport la acest nivel. Am început bine acest sezon cu o victorie în fața celor de la Cisnădie și sper să continuăm seria rezultatelor pozitive și la Ploiești, în compania celor de la Conpet”.

Articol scris de Marius GHERMAN

16 Sep. 2012, 21:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă