FC Argeș și Academica Clinceni, egale într-un amical desfășurat la Pitești

Marius ANGHEL 14 Jul. 2018, 17:24 Pregătiri, amicale

FC Argeș și Academica Clinceni au disputat în această dimineață, la Pitești, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, un meci amical pe care l-au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Piteștenii au încheiat cele zece zile de cantonament efectuate la Curtea de Argeș cu un amical împotriva echipei din Clinceni, unde va investi bani și trimite jucători FCSB. Prima repriză a fost una destul de săracă în ocazii, atât elevii lui Emil Săndoi, cât și ilfovenii preferând să aștepte greșeala adversarului. Singurele oportunități notabile au fost șutul lui Nilă, care nu a prins spațiul porții și lovitura de cap a lui Dobrescu, care a trecut milimetric peste transversală.

După revenirea de la cabine, ocaziile de gol la ambele porți au început să apară. Alb-violeții au deschis scorul la zece minute după pauză, prin Buleică, care a reluat în plasă centrarea lui Tăbăcariu. Bucuria gazdelor nu a durat decât 13 minute. Ilfovenii au restabilit egalitatea prin Gliga, care, după ce a trecut de câțiva fundași argeșeni, a trimis în plasă, cu un șut la colțul lung.

După ce a restabilit egalitatea, Academica a forțat desprinderea pe tabelă. Ilfovenii și-au mai trecut în cont alte câteva ocazii prin Șandru și Blejdea. Replica piteștenilor a venit prin Buhăescu, însă șutul acestuia din interiorul careului a fost respins de un fundaș.

Partida din Trivale a fost un test util pentru cei doi tehnicieni care au putut rula toți jucătorii pe care îi au în lot. Atât Emil Săndoi, cât și Ilie Poenaru au împărțit lotul în două echipe în încercarea de a da minute în mod egal fiecărui fotbalist.

Următorul amical al echipei FC Argeș este programat marți, 17 iulie, de la ora 11:00, pe terenul central al stadionului „Nicolae Dobrin”, adversar urmând a fi CS Balotești.

FC ARGEȘ – ACADEMICA CLINCENI   1-1 (0-0)
Alin Buleică 56′ / Ciprian Gliga 68′

FC Argeș, prima repriză: Ureche – Tofan, Turda, Vișa, Ct. Stan – Alin Popa, R. Costin, Andr. Panait, Ct. Barbu – I. Năstăsie, Nilă
FC Argeș, a doua repriză: Oct. Popescu (N. Grecu 60′) – Șerbănică, Gugu, Hreniuc, Tofan – Olteanu, I. Șerban, Tăbăcariu, Rob. Grecu – Buleică, Buhăescu
Antrenor: Emil Săndoi

Academica Clinceni, prima repriză: Oct. Vîlceanu – Fl. Achim, Dinu, Patriche, Dobrescu – Olariu, C. Gheorghe, Horjia, Bg. Barbu – Pațurcă, Rob. Ion
Academica Clinceni, a doua repriză: Cr. Andrei (Achiriloaiei 60′) – Pham Huy, Găină, Mih. Șandru, Mitrov – Nicola, Gliga, Bărbulescu, Blejdea, Ad. Șut, Rob. Ion
Antrenor: Ilie Poenaru

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 14 Jul. 2018, 17:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă