FC Argeș și-a stabilit programul perioadei de pregătire și cinci dintre adversarele din amicale

Marius ANGHEL 06 Jan. 2019, 15:53 Pregătiri, amicale
FC Argeș și-a stabilit** programul perioadei de pregătire și cinci dintre adversarele din amicale

Conducerea și stafful tehnic al echipei FC Argeș a stabilit în linii mari programul perioadei de pregătire. Emil Săndoi va suna adunarea pe 14 ianuarie, la ora 10:00, la stadionul „Nicolae Dobrin”. În zilele de 15 și 16 ianuarie, fotbaliștii argeșeni au programată vizita medicală la Policlinica Sportivă din Pitești.

Reacomodarea la efort se va face pe plan local, până pe 26 ianuarie, după care se va pleca în cantonament. Argeșenii au programate în această iarnă și două stagii de pregătire centralizată, unul la Curtea de Argeș, iar celălalt pe plan local, la Pitești. Cantonamentul din orașul Basarabilor este programat în perioada 28 ianuarie – 2 februarie, iar cel de la Pitești în perioada 4-9 februarie.

În cele aproape șase săptămâni de pregătire, alb-violeții vor disputa și cinci meciuri amicale. Cel mai puternic adversar din perioada de pregătire va fi Academica Clinceni, ocupanta locului 2 din liga secundă. Ceilalți patru adversari ai argeșenilor din această perioadă de pregătire sunt formații de liga a patra și a treia.

Programul de pregătirea al echipei FC Argeș mai poate suferi mici modificări, având în vedere că se încearcă perfectarea a încă unui joc amical cu o formație aflată pe podiumul ligii secunde. Oficialii grupării din Trivale și-ar fi dorit ca și în această iarnă, FC Argeș să dispute un joc de verificare cu Chindia Târgoviște, partenerul tradițional, însă acest lucru nu este posibil întrucât alb-violeții vor da piept cu dâmbovițenii pe 2 martie. Primul meci oficial din acest an pentru piteșteni este programat pe 23 februarie, când FC Argeș va întâlni în deplasare, pe un teren sintetic, pe Metaloglobus București.

Programul echipei FC Argeș:

14 ianuarie – Reunirea lotului
15-16 ianuarie – Vizita medicală
16-26 ianuarie – Pregătire pe plan local
28 ianuarie – 2 februarie – Cantonament Curtea de Argeș
4-9 februarie – Cantonament Pitești

Programul meciurilor amicale:

26 ianuarie: FC Argeș – Real Bradu
6 februarie: FC Argeș – Academica Clinceni
9 februarie: FC Argeș – Unirea Bascov
13 februarie: FC Argeș – CSO Filiași
16 februarie: CSM Slatina – FC Argeș (deplasare sintetic)

# Programul meciurilor de pregătire mai poate suferi mici modificări întrucât sunt discuții pentru încă un amical cu o echipă fruntașă din Liga a 2-a
# Locația și orele de disputare a meciurilor vor fi stabilite în funcție de condițiile meteorologice.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 06 Jan. 2019, 15:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă