FC Argeș pregătește returul în Pădurea Trivale!

05 Jan. 2012, 17:18 Pregătiri, amicale
FC Argeș pregătește returul** în Pădurea Trivale!

Fotbaliștii de la FC Argeș mai au câteva zile de vacanță până la începerea pregătirii de iarnă. Antrenorul Viorel Dumitrescu va suna adunarea marți, la ora 11, la stadionul Nicolae Dobrin. Tehnicianul argeșenilor a stabilit în linii mari pro­gramul de pregătire a echipei din această perioadă precompetițională.

La câteva zile după reluarea antrenamentelor, piteștenii vor efectua vizita me­dicală la Policlinica Sportivă din Craiova, urmând ca apoi să își continue pregătirea pe plan local. După două săptămâni de antrenamente tehnico-tac­tice, jucătorii de la FC Argeș vor intra în cantonament pentru două săptămâni.

Deși inițial conducerea grupării din Trivale programase un stagiu de pregătire centralizată la Sfântu Gheorghe, acest cantonament mon­tan nu va mai avea loc, iar echipa va rămâne să se pregătească la Ba­za Vulturilor. Antrenorul Viorel Dumitrescu a explicat decizia pe care a luat-o în privința cantonamentului. „Am ales să ne pregătim la Baza Vulturilor, pentru că la Sfântu Gheorghe nu aveam un teren unde să ne pregătim. Vom rămâne în Pi­tești, fiindcă avem aici acel te­ren sintetic de dimensiuni nor­ma­le, un­de ne putem desfășura acti­vi­tatea în bune condiții. Pu­tem să ne pregătim și la sa­la de forță în condiții foar­te bune. Vom face a­ler­gă­rile și în Pădurea Triva­le. Am identificat câteva trasee care mi se par interesante”.

Amicale cu Juventus, Alro și Vâlcea

Principalul lui FC Argeș a stabilit și me­ciurile amicale pe care le va dis­pu­ta echipa sa în această iarnă. După terminarea pregătirii cen­tra­lizate, piteștenii vor juca cu Ju­ventus București, Alro Slatina și CSM Râmnicu Vâlcea. În afară de aceste trei meciuri care au fost deja fixate, alb-violeții vor mai disputa alte câteva partide de verificare, adversarii nefiind încă stabiliți. Tehnicianul alb-violeților ar fi vrut să își măsoare forțele și cu echipe din primul eșalon, însă acest lucru nu este posibil. „Du­pă 4 februarie, toate echipele de Liga I sunt plecate în Antalya și es­te greu să mai găsești pe ci­ne­va care să rămână în țară. Toți vor să fugă de frigul din România și aleg să se pregătească în lo­curi în care clima este mai blândă decât la noi”.

Vrea pe podium

Oficialul grupării din Trivale nu se mulțumește cu locul 5 pe ca­re echipa l-a ocupat la finalul primei părți a sezonului. Viorel Du­mitrescu vrea mai mult de la jucătorii lui: „În afară de sănă­ta­te, vreau ca noul an să îmi aducă rezultate sportive cât mai bune. Șanse la primele două locuri nu avem, pentru că este foarte greu să recuperăm handicapul de punc­te care există între noi și e­chi­pe­le ce ocupă aceste două poziții, Timișoara și Gloria Bistrița. Eu m-aș mulțumi la finalul acestui an competițional cu o clasare pe lo­cul trei, dar vom vedea ce va fi”.

Rover Cârstea, pierdere grea

Viorel Dumitrescu recunoaște că returul va fi mult mai greu de­cât prima parte a sezonului: „Ne așteaptă meciuri foarte grele, a­vând în vedere că am pierdut un ju­cător de bază. Este vorba de Ro­ver Cârstea, care va pleca la Poli Timișoara. Va fi mai greu fă­ră el să ne îndeplinim obiectivul. Este posibil să mai pierdem și alți jucători de valoare. Vom ve­dea dacă și Cosmin Năstăsie va mai rămâne la noi și în acest re­tur. Știu că are câteva oferte, însă va lua o decizie după aceste săr­bători de iarnă. Asta este situația și va trebui să mizez tot pe jucă­tori tineri din propria pepinieră. Mai am nevoie de câțiva jucători, pentru a avea concurență pe toa­te posturile. Vom vedea pe cine vom putea aduce”.

Sursa: Curierul Zilei

05 Jan. 2012, 17:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă