FC Arges organizează trial pentru a-și întări lotul

03 Jul. 2012, 15:08 Pregătiri, amicale
FC Arges organizează trial** pentru a-și întări lotul

Majoritatea echipelor din liga secunda au dat startul pregatiriilor fizice pentru sezonul competitional 2012 – 2013. Ei bine, acelasi lucru l-a facut si echipa FC Arges, care ieri a sunat clopotelul pentru reunirea lotului.

Elevii lui Viorel Dumitrescu au raspuns afirmativ apelului, fiind prezenti la ora 17:00 la Stadionul „Nicolae Dobrin”, pentru a incepe antrenamentele.

Pentru a intari lotul si mai bine FC Arges va organiza luni, 09 iulie 2012, cu incepere de la ora 17:00, un meci de selectie, de verificare pentru actualii componenti ai echipei, dar si pentru jucatorii care doresc sa evolueze in acest sezon sub culorile alb-violet.

Trebuie sublinat faptul ca sportivii care doresc sa participle la acest trial trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie la sfarsit de contract cu clubul mama, sa aiba maximum 25 de ani si sa fi jucat cel putin la divizia C ca titular. Asa ca cei care doresc sa evolueze sub stindardul unui brand si indeplinesc conditiile prezentate mai sus, sunt asteptati luni la Stadionul Nicolae Dobrin pentru a participa la acest trial.

Sursa: FC Argeș

03 Jul. 2012, 15:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă