FC Argeș își începe minicantonamentul de la Mogoșoaia! Piteștenii au două amicale programate în acest stagiu

Marius ANGHEL 13 Feb. 2018, 17:36 Pregătiri, amicale
FC Argeș își începe minicantonamentul de la Mogoșoaia!** Piteștenii au două amicale programate în acest stagiu

UPDATE: Programul minicantonamentulului de la Mogoșoaia al echipei FC Argeș a suferit o modificare. Astfel, în loc de amicalul cu SC Popești Leordeni, pe care ar fi trebuit să îl desfășoare în weekend, piteștenii o vor întâlni pe SSC Farul Constanța.


 

FC Argeș va începe de miercuri cel de-al doilea cantonament de pregătire din această iarnă.

Echipa pregătită de Emil Săndoi se va antrenat timp de cinci zile la baza sportivă a Federației Române de Fotbal de la Mogoșoaia, care oferă condiții foarte bune de cazare, masă, recuperare și odihnă.

În acest mini-cantonament, alb-violeții vor disputa și două meciuri de verificare, cu Metaloglobus București, colega de serie, și CS Popești Leordeni, formație de Liga a 3-a. Aceste două teste vor fi ultimele două înainte de meciul de pe 24 februarie, din deplasare, cu Știința Miroslava, primul joc oficial din 2018.

În chiar prima zi a mini-cantonamentului, jucătorii lui Săndoi vor disputa amicalul cu Metaloglobus. Partida care va avea loc de la ora 11:00, pe stadionul bucureștenilor, va fi al șaselea test disputat de piteșteni în această perioadă precompetițională.

Până acum, FC Argeș, care s-a reunit pe 11 ianuarie, a obținut următoarele rezultate în amicale: 2-1 cu Unirea Bascov (Alin Popa, Buhăescu), 1-1 cu FC Aninoasa (Alin Popa), 0-2 cu Academia Rapid, 2-1 cu Chindia Târgoviște 2-1 (Buhăescu, Martin) și 0-0 cu Petrolul Ploiești.

Marius ANGHEL 13 Feb. 2018, 17:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă