FC Argeș întâlnește Dinamo II și ALRO Slatina în această săptămână

20 Feb. 2012, 11:13 Pregătiri, amicale
FC Argeș întâlnește Dinamo II și ALRO Slatina** în această săptămână

Jucătorii echipei FC Argeș vor continua și în această săptămână pregătirile pentru returul de campionat ce va debuta pe data de 10 martie, ca urmare a amânării părții secunde a Ligii a II-a. Piteștenii au programate în următoarele zile două meciuri de verificare împotriva unor adversari din al doilea eșalon valoric al țării. Primul test va avea loc miercuri, atunci când pe terenul sintetic din Trivale vor veni cei de la Dinamo II. Al doilea meci amical al piteștenilor va avea loc sâmbătă, atunci când alb-violeții vor juca împotriva celor de la ALRO Slatina. Sunt șanse foarte mari ca acest meci să se desfășoare pe stadionul din Trivale.

„Nouă ne prinde bine această decizie!”

Antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu, a primit cu mare bucurie decizia de amânare a returului de campionat. Acesta a susținut de mai mult timp că o asemenea decizie ar prinde foarte bine echipei sale, a cărei pregătire a fost serios îngreunată din cauza căderilor de zăpadă.

„Este o decizie foarte bună. Nouă ne prinde foarte bine această amânare a returului de campionat. Să nu uităm că am lucrat cu mingea doar vreo opt zile și din acest punct de vedere suntem puțin în urmă. Sper ca aceste trei săptămâni până la disputarea primului meci din campionat să decurgă foarte bine și să nu avem parte de nicio surpriză neplăcuta și să fim la cel mai bun nivel la jocul de pe teren propriu cu FC Maramureș Baia Mare”, a declarat antrenorul echipei piteștene.

Sursa: Ziarul Top

20 Feb. 2012, 11:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă