FC Argeș a intrat în primul cantonament! Când încep piteștenii amicalele, de ce vor pleca la Mogoșoaia și ce s-a întâmplat cu jucătorul de la Craiova venit în probe

Marius ANGHEL 23 Jan. 2018, 11:02 Pregătiri, amicale
FC Argeș a intrat în primul cantonament!** Când încep piteștenii amicalele, de ce vor pleca la Mogoșoaia și ce s-a întâmplat cu jucătorul de la Craiova venit în probe

FC Argeș a intrat în cea de-a doua săptămână de pre­gătire sub comanda lui Emil Săndoi. Alb-violeții se pregătesc la stadionul „Nicolae Dobrin” și la sala de forță, unde fac pre­gă­ti­rea fizică, dar și pe sin­teticul de la Bradu, unde fac ședințele tehnico-tactice.

De astăzi, piteștenii vor intra în cantonament timp de zece zile. În această perioadă, antrenorul Emil Săndoi va intensifica ședințele de pregătire, având în vedere că este o perioadă de acumulări. Argeșenii vor fi cazați la hotelul IATSA. Cantonamentul pe plan local se va încheia pe 2 februarie, când jucătorii vor primi câteva zile libere pentru a sta alături de familii.

Primele amicale se joacă la Bradu

În cele zece zile de pregătire centralizată, piteștenii vor disputa și trei meciuri de verificare, din cele șapte stabilite pentru această iarnă.

Pe 25 ianuarie, FC Argeș va juca, de la ora 11:00, cu Unirea Bascov, liderul Ligii a 4-a Argeș. Pe 28 ianuarie, de la ora 11:00, o vor întâlni pe FC Aninoasa, formație care evoluează în Liga a 3-a, iar pe 1 februarie, de la ora 11:00, vor primi replica Academiei Rapid. Cele trei partide amicale se vor disputa pe terenul sintetic al stadionului de la Bradu. Stafful tehnic al piteștenilor a luat această decizie pentru a proteja terenul central al stadionului „Nicolae Dobrin”, care este foarte moale și complet acoperit de zăpadă.

Minicantonament la Mogoșoaia

După cele câteva zile libere pe care le vor primi la finalul cantonamentului, alb-violeții vor reveni din nou la antrenamente. Echipa antrenată de Emil Săndoi va mai face un minicantonament la baza sportivă a FRF de la Mogoșoaia.

În stagiul de la Mogoșoaia, care este programat în perioada 13-17 februarie, piteștenii vor disputa și două meciuri de verificare. Pe 14 februarie, FC Argeș va juca cu Metaloglobus București, iar pe 17 februarie, piteștenii vor întâlni pe SC Popești Leordeni, formație de Liga a 3-a. Acesta va fi ultimul test de verificare pentru echipa argeșeană, care pe 24 februarie va întâlni, în deplasare, pe Știința Miroslava, în primul meci oficial din 2018.

Robert Petre nu a convins

În altă ordine de idei, antrenorul Emil Săndoi încearcă să completeze lotul cu care va aborda returul campionatului. Singura certitudine este venirea fundașului Mădălin Ciucă, care în prima parte a sezonului a evoluat la UTA Arad.

După o săptămână de probe, principalul grupării din Trivale a decis să renunțe la serviciile mijlocașului Robert Petre de la CS U Craiova. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani nu a reușit să impresioneze stafful tehnic, astfel că acesta a decis să nu-l păstreze pe jucător.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 23 Jan. 2018, 11:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă