FC Argeș a încheiat cantonamentul de la Govora și și-a stabilit următorii doi adversari din meciurile de pregătire

Marius ANGHEL 17 Jul. 2017, 14:08 Pregătiri, amicale

Fotbaliștii noului FC Argeș au efectuat, vineri, ultimul antrenament din cantonamentul de la Govora. Alb-violeții s-au antrenat timp de zece zile în această locație care a oferit condiții foarte bune de pregătire, recuperare, cazare și masă. Piteștenii au desfășurat antrenamentele tehnico-tactice pe două terenuri de iarbă aflate la câțiva kilometri distanță de hotelul în care au fost cazați.   

Jucătorii lui Iordan Eftimie au avut și condiții foarte bune de recuperare după efort, locația în care au fost cazați punând la dispoziție o piscină interioară și una exterioară, saună și jacuzzi. Stafful tehnic a apus accent în această perioadă de pregătire centralizată atât pe partea fizică, cât și pe cea tehnico-tactică. Jucătorii au efectuat zilnic câte două antrenamente. La Govora, piteștenii au jucat și un meci amical cu echipa Under 19 a clubului CSM Râmnicu Vâlcea, alb-violeții impunându-se cu 8-0 la capătul unui meci pe care l-au controlat de la un capăt la altul. Alb-violeții vor avea câteva zile libere după revenirea din cantonament, urmând ca de luni să revină la antrenamente.

Amicale cu Chindia și Academica Clinceni

În această săptămână, FC Argeș are programate două meciuri de verificare cu echipe de Liga a 2-a. Primul meci va fi miercuri, 19 iulie, în deplasare cu Chindia Târgoviște, urmând ca sâmbătă, 22 iulie, de la ora 18:00, să întâlnească pe stadionul „Nicolae Dobrin” pe Academica Clinceni.

În afară de aceste două partide, alb-violeții vor mai juca pe 29 iulie, la Pitești, returul partidei cu Chindia. Orele de disputare a celor două meciuri cu târgoviștenii nu au fost încă stabilite, acestea urmând a fi fixate în funcție de condițiile meteo.

În afară de aceste trei meciuri amicale perfectate, conducerea FC Argeș încearcă să mai ia un joc pe data de 26 iulie, oficialii alb-violeți fiind în discuții cu mai multe formații de Liga a 3-a.

Jocurile de verificare ale echipei FC Argeș:

ACS Basarabi Curtea de Argeș – FC Argeș  1-6
CSM Râmnicu Vâlcea Under 19 – FC Argeș 0-8

Miercuri, 19 iulie: Chindia Târgoviște – FC Argeș
Sâmbătă, 22 iulie, ora 18:00: FC Argeș – Academica Clinceni
Miercuri, 26 iulie: adversar nestabilit
Sâmbătă, 29 iulie: FC Argeș – Chindia Târgoviște

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 17 Jul. 2017, 14:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă