FC Argeș a câștigat la scor amicalul cu Academica Clinceni, după ce a fost condusă

Marius ANGHEL 06 Feb. 2019, 15:56 Pregătiri, amicale

FC Argeș a câștigat cu 3-1 amicalul disputat astăzi contra colegei de campionat Academica Clinceni, echipă care îi este superioadă în clasament. Toate golurile meciului desfășurat pe terenul 3 al complexului sportiv „Nicolae Dobrin” din Pitești au fost date în repriza secundă, iar ilfovenii au fost cei care au înscris primii.

Antrenorii Emil Săndoi și Ilie Poenaru au dat șanse tuturor jucătorilor pe care îi au la dispoziție și au împărțit loturile în două echipe. Prima repriză a fost una destul de echilibrată, cu un plus pentru Clinceni, care a avut câteva situații bune de a deschide scorul prin Răuță, Bogdan Barbu și Olariu. FC Argeș a replicat prin șuturi din preajma careului expediate de Șerban, Năstăsie și Buleică, însă care nu și-au atins ținta, astfel că rezultatul înregistrat la pauză a fost unul de egalitate.

După pauză, Clinceniul a deschis scorul prin căpitanul Răzvan Patriche (50), cu o minge trimisă cu capul după o centrare dintr-un corner de pe stânga. Piteștenii au restabilit egalitatea destul de repede, prin Rareș Enceanu, care, în minutul 58, a scăpat din marcaj și a reluat tot cu capul în plasă, o minge centrată de pe stânga.

FC Argeș a trecut în avantaj cu 20 de minute înainte de final după reușita lui Vasile Buhăescu (71), iar scorul final a fost stabilit de către Dorinel Oancea (84), care l-a învins pe goalkeperul ilfovenilor cu un șut din interiorul careului. Diferența ar fi putut fi și mai mare dacă Buhăescu, Vasile Gheorghe, Șerbănică și Tofan ar fi fost mai concentrați la ocaziile pe care le-au avut.

FC Argeș: N. Grecu – Hreniuc, Gugu, Turda, Șerbănică – R. Costin, I. Șerban, I. Năstăsie, Ct. Barbu – Buleică, Nilă. După pauză au mai intrat Oct. Popescu – Ed. Florescu, Buhăescu, Andr. Panait, Vas. Gheorghe, Enceanu, D. Oancea, Tofan, Ct. Stan, Vișa, A. Popa

Academica Clinceni: Ureche – Fl. Achim, Andr. Răuță, Patriche, Dobrescu – Șut, Bg. Barbu, P. Pîrvulescu, Olariu – Rob. Ion, Al. Buziuc. După pauză au mai intrat: Cr. Andrei – Găină, Nicola, Vl. Mihalcea, Gliga, Pațurcă. Cr. Dumitru

Până acum, FC Argeș mai jucase un singur amical, cu Real Bradu, liderul Ligii a 4-a Argeș, pe care a învins-o cu 2-0. În schimb, Academica Clinceni a remizat, scor 1-1, cu SC Popești Leordeni, locul 4 din Seria a 2-a a Ligii 3, și a învins-o cu 1-0 pe CS Afumați, locul 3 în Seria a 2-a a Ligii 3.

Foto: fb FC Argeș

Marius ANGHEL 06 Feb. 2019, 15:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă