Farul testează cu Săgeata mai mulți nou veniți

Marius ANGHEL 31 Jul. 2013, 12:04 Pregătiri, amicale
Farul testează cu Săgeata** mai mulți nou veniți

FC Farul și Săgeata Năvodari dispută în această seară, de la ora 19.00, pe stadionul „Farul”, o partidă amicală. La echipa prim-divizionară vor juca însă fotbaliștii care au evoluat mai puțin sau deloc în cele două meciuri de campionat de până acum, plus jucători aflați în probe.

Ultimii trei sosiți la Năvodari sunt doi sârbi (un fundaș stânga și un vârf) și un francez (mijlocaș). Săgeata a rămas la Brașov după partida de luni seară, iar ieri dimineață a efectuat acolo un antrenament, plecarea spre casă făcându-se la orele prânzului. Și la Farul au sosit mai mulți jucători, ultimul fiind Stroe. În afară de juniorii din pepinieră, celelalte noutăți sunt Coconașu, Pantelie, V. Crețu, Răvoiu, Mansur, I. Pană, Butoi, Chira și I. Alexandru.

Sâmbătă, Farul va susține un nou amical, cu Rapid Fetești (Liga a III-a), partida fiind găzduită tot de terenul mare, de la ora 10.00. La baza sportivă din str. Primăverii face mișcare de menținere (alergări) și un student din Republica Moldova, Igor, fost fotbalist la Dacia Chișinău, care a cerut acceptul clubului (și l-a primit) de a se pregăti individual pentru întreținere.  

Vlad Neagu va juca la Moscova

În această seară, după meciul cu Săgeata Năvodari, portarul farist Vlad Neagu va pleca alături de echipa națională de fotbal pe plajă a României la turneul Euro Ligii de la Moscova. Tricolorii se vor duela în prima fază cu Spania (vineri), cu Rusia (sâmbătă) și cu Germania (duminică).

Pentru Vlăduț (23 de ani) este primul turneu oficial de fotbal pe plajă la care ia parte. Din Constanța vor mai evolua jucători precum Croitoru, Măciucă, I. Posteucă, Răvoiu, Raj sau L. Gheorghe.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 31 Jul. 2013, 12:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă