Farul și-a anulat cantonamentul

24 Jan. 2012, 18:47 Pregătiri, amicale
Farul și-a anulat** cantonamentul

Conducerea Farului a hotărât să-și anuleze cantonamentul montan, întrucât la Poiana Brașov terenul este impracticabil, iar stratul de gheață foarte mare. În aceste condiții, jucătorii constănțeni vor rămâne acasă, iar de mâine se vor pregăti la baza proprie.

„La Poiana Brașov, condițiile nu sunt bune în această perioadă. Am discutat și cu cei de la FC Vaslui și, din câte am înțeles, și ei și-au anulat cantonamentul montan. Neputând utiliza stadionul de acolo, am decis să rămânem la Constanța. Două zile vom face câte două antrenamente, apoi a treia doar o singura ședință de pregătire și tot așa până pe 3 februarie”, a declarat antrenorul Viorel Tanase.

Tehnicianul constănțean a oprit 26 de jucători în cantonament: Curcă, M. Toma, B. Cernat – portari; I. Călin, Nițescu, I. Barbu, L. Dobre, Stegaru, V. Sandu, D. Eze, Sascău – fundași; Buzea, Pană, Stăncioiu, R. Neagoe, A. Neagoe, Husein, Copil, B. Nicola, Ivanovici, Al. Paraschiv, Al. Covaciu, Miron, Coteanu – mijlocași; Pătulea și Ousmane Gueye – atacanți.

Partarul Bogdan Cernat și mijlocașul Alexandru Covaciu sunt în probe.

Oficialii constănțeni încearcă să perfecteze în perioada cantonamentului și două meciuri amicale, pe 31 ianuarie și pe 2 sau 3 februarie.

Al doilea stagiu de pregătire, în care se va pune accent pe jocurile amicale, se va desfășura în Antalya, timp de 12 zile.

sursa: Sport 13

24 Jan. 2012, 18:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă