Farul și-a amânat încă o dată reunirea: „Mai sunt de pus la punct unele aspecte”. Nedelcu s-a lovit iar de refuzul lui Petre Grigoraș

Marius ANGHEL 19 Jan. 2015, 13:17 Pregătiri, amicale
Farul și-a amânat încă o dată reunirea:

FC Farul nu se va reuni nici astăzi, 19 ianuarie, fotbaliștii urmând a demara pregătirea la câteva zile după acest termen, la mijlocul săptămânii. Inițial, „marinarii” trebuiau să pună punct vacanței pe 12 ianuarie, dar s-a decis amânarea reunirii cu o săptămână.

„Vrem ca debutul antrenamentelor să ne găsească bine organizați. Mai sunt de pus la punct unele aspecte. Vom stabili data exactă a reunirii în acest week-end. Probabil că vom demara activitatea pe 2015 miercuri sau joi”, a declarat, pentru ziuaconstanta.ro, Auraș Brașoveanu, președintele FC Farul.

Până atunci, finanțatorul echipei din Liga 2, Giani Nedelcu, a încercat marea cu degetul atunci când l-a sunat pe Petre Grigoraș pentru a-i propune să vină ca antrenor la Farul. Fostul tehnician de la Oțelul, Poli Iași, Pandurii sau CFR Cluj l-a refuzat, spunând că „în condițiile actuale, nu pot veni, sub nicio formă”.

„Eu mă aflu la Constanța, dar nu pentru eventuale discuții cu Farul, ci sunt venit acasă. Am fost sunat de principiu. Eu sunt suporter fidel al echipei și am mai spus că, până la finele carierei mele, mi-aș dori să mai antrenez Farul odată. Însă, în condițiile actuale, nu pot veni, sub nicio formă. Nu am cum. Să vină și Mourinho, Guardiola și Arsene Wenger la un loc și tot nu pot face nimic. Dacă va exista însă un proiect foarte serios, cu implicare importantă, iar obiectivul, pe termen foarte scurt, să fie promovarea în Liga 1 și formarea unei echipe competitive, am toată deschiderea și plăcerea, pot răspunde afirmativ”, a spus, pentru ziuaconstanta.ro, Petre Grigoraș, tehnician lider de contract în acest moment.

Marius ANGHEL 19 Jan. 2015, 13:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă