Farul își ridică moralul cu victorii la scor, însă tot cu juniorii. În ultimul test a câștigat cu 12-0

Marius ANGHEL 15 Feb. 2016, 13:53 Pregătiri, amicale

FC Farul își ridică moralul înaintea restartului campionatului cu victorii la scor împotriva echipelor de juniori. În lipsa unui adversar din primele trei ligi, staff-ul tehnic al echipei de la malul mării s-a orientat din nou către un amical în familie împotriva echipei Under 19 a clubului constănțean. După ce prima dată i-a învins cu 4-2, sâmbătă, jucătorii lui Constantin Gache au câștigat cu 12-0. Tot în această iarnă, Farul a înregistrat două victorii și cu juniorii Under 17 ai echipei ACS Performer Constanța (8-1 și 7-1).

În prima repriză a amicalului de sâmbătă, desfășurat pe terenul sintetic din incinta complexului sportiv Farul, jucătorii echipei din Liga 2 au înscris de cinci ori, prin Cosmin Neagu (3, 19, 38), Adrian Pătulea (35) și Florin Popa (44). În acest interval, Constantin Gache i-a testat pe Bitulescu, un fundaș venit în probe de la Ardealul Cluj, și pe George Dozescu, un portar de la Vâlcea pe care l-a trimis însă să apere la echipa Under 19.

În partea secundă a testului, „marinarii” n-au avut milă de juniori și le-au mai dat încă șapte goluri. Vezan (48), Milea (50, 57), C. Neagu (59), Țăranu (77), Zugravu (78) și Pătrașcu (86) au ridicat scorul la un nemilos 12-0, însă și adversarii Farului au avut șansa să reducă măcar o dată din diferență. În minutul 88, juniorii au beneficiat de un penalty, însă portarul Dinu a apărat.

Farul (prima repriză): I. Dinu – Fl. Pătrașcu, Fl. Popa, D. Bratu, Bituleanu – Milea, Vezan, Ad. Ionescu, G. Pungă – C. Neagu, Pătulea.
Farul (repriza a doua): I. Dinu – Fl. Pătrașcu, Țăranu, D. Bratu, Benghea – Milea (Meleandră 57), Vezan (Vlăescu 70), Ad. Ionescu (Ad. Cristea 67), Bituleanu – Zugravu, C. Neagu.

FC Farul Under-19: Dozescu – Loloț, Abibula, Moșoiu, L. Gheorghe – D. Gheorghe, Vlăescu – Ad. Cristea, Zugravu, Moldoveanu – Airinei. În a doua repriză au mai jucat: A. Lazăr, Tătar – Șlincu, O. Ismail, D. Lazăr, I. Gheorghe și C. Beșleagă.

VEZI o GALERIE FOTO de la ultimul meci amical al Farului

Dacă pe Chițu, Corcoveanu, Tigoianu, Murgoci, Băjan și Cristocea, Constantin Gache nu s-a putut baza în ultimul amical din cauza unor accidentari sau alte motive, pentru următoarea perioadă, la Farul e așteptat în probe și portarul Răzvan Negrilă (19 ani), liber de contract după ce FC Caransebeș s-a desființat.

Altfel, în această săptămână, FC Farul are programate trei meciuri de pregătire. Marți, „marinarii” vor juca la Constanța, de la ora 14:30, cu bulgarii de la Lokomotiv Gorna Oriahovița (locul trei în liga a doua), joi, tot pe teren propriu, de la ora 13:00, e programat un amical cu Delta Dobrogea Tulcea, iar sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare vor juca la Dunărea Călărași.

Pe lângă cele patru meciuri amicale câștigate împotriva celor două echipe de juniori, FC Farul a disputat în această iarnă un singur test cu o formație de valoare mai apropiată, cu Metalosport Galați, însă pe care l-a pierdut cu 1-2.

Foto: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 15 Feb. 2016, 13:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă