Farul a testat un fost jucător al Rapidului în amicalul cu Înainte Modelu

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Aug. 2015, 17:18 Actualizat: 24 Aug. 2015, 17:19 Pregătiri, amicale
Farul a testat un fost jucător al Rapidului în amicalul cu Înainte Modelu

FC Farul s-a impus la scor în ultimul meci amical înaintea debutului oficial din sezonul 2015/2016, când „marinarii” vor întâlni Delta Dobrogea Tulcea în Cupa României, marți, 25 august.

Jucătorii pregătiți de Constantin Gache, Ion Barbu și Gică Mina au repetat pentru această partidă sâmbătă, în deplasare, cu o altă echipă de Liga a III-a, Înainte Modelu, de care au dispus cu 4-2 (4-0). Pentru constănțeni au marcat Milea (10, 38) și Butoi (17, 42), prima reușită a lui Milea fiind foarte frumoasă, din foarfecă. „A fost un meci bun, desfășurat pe o suprafață de joc excelentă. Echipa noastră a arătat mai multă prospețime fizică”, a spus Constantin Gache.

Dinu, înlocuit în prima repriză

Farul nu a putut miza la acest meci pe Pătrașcu, Barna, Chițu, Cristocea și Nicorec, toți având diferite probleme medicale, iar în timpul partidei s-a accidentat (la gleznă) și portarul Dinu, unul dintre juniorii „marinarilor”, care a fost înlocuit de Olaru încă din minutul 12. Cu entorsă la gleznă, Dinu ar putea lua o pauză de două săptămâni.

Oaspeții au început meciul în formula: I. Dinu – D. Bratu, D. Ciobanu, M. Rusu, Băjan, Milea, Ad. Ionescu, Duțu, S. Ilie, Butoi, Pătulea. Au mai jucat Olaru – Meleandră, Suciu, Țăranu, Plămadă, Vieru, Corcoveanu, Al. Grigoraș, Al. Matei și Fl. Călin, ultimul fiind un mijlocaș central de 22 de ani, care, anul trecut, marca pentru Rapid București în Liga 1.

Călin a fost testat cu această ocazie, iar astăzi va trata cu Farul termenii unui eventual contract. Florin Călin a înscris primul său gol la Rapid tocmai contra… Farului, pe 22 martie 2014, în meciul dintre cele două echipe de la Constanța, din etapa a 21-a a Ligii a 2-a, giuleștenii impunându-se atunci cu 2-0.

Ciobanu a revenit la echipă

De asemenea, în primul „11″ s-a regăsit Daniel Ciobanu, care a revenit la Farul, după ce, în urmă cu două săptămâni, părăsise echipa, în urma unor nemulțumiri financiare și neînțelegeri cu șefii clubului. „Recunoaștem că Ciobanu a avut partea lui de dreptate, însă modul în care a acționat a fost oarecum greșit. Am discutat, am ajuns la o înțelegere, iar lucrurile au reintrat în normal”, a declarat Auraș Brașoveanu, președintele executiv al FC Farul.

Marți, primul meci oficial

Meciul din faza a IV-a a Cupei României Delta Dobrogea Tulcea – FC Farul se va disputa pe stadionul „Granitul” din Babadag, marți, 25 august, de la ora 17.30. După această partidă, constănțenii debutează și în campionat, sâmbătă, 29 august, întâlnind în deplasare Ceahlăul Piatra Neamț, formație retrogradată din Liga 1.

Sursa: Ziua de Constanța
Foto: Bogdan IORDACHE

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Aug. 2015, 17:18 Actualizat: 24 Aug. 2015, 17:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă