Farul a pierdut onorabil amicalul cu Steaua! Pătulea a înscris pentru „marinari”

29 Feb. 2012, 15:14 Pregătiri, amicale

Formația Steaua București a învins, miercuri, cu scorul de 2-1 (1-1), într-un meci amical disputat la Constanța, pe divizionara secundă Farul, prin golurile reușite de Florin Costea ’18 și Tiberiu Bălan ’73. Pentru Farul a înscris Pătulea, în minutul 42, din penalti.

Steaua a început în forță meciul amical cu Farul, iar în minutul 18 au reușit să deschidă scorul prin Raul Rusescu, care a primit o pasă excelentă de la Florin Costea. După alte câteva ocazii de a majora diferența, steliștii s-au văzut egalați în finalul primei reprize după ce arbitrul a dictat ușor un penalty pentru cei de la Farul după un duel între Martinovic și Pătulea. Jucătorul Farului a transformat precis lovitura de pedeapsă și astfel s-a intrat la cabine cu un scor egal, 1-1.

În repriza secundă, cele două echipe au făcut foarte multe schimbări. Chipciu a jucat din nou pentru Steaua și a contribuit decisiv la golul victoriei, marcat de Tibi Bălan după o pasă excelentă a fostului jucător al Brașovului.

Steaua câștigă în cele din urmă cu scorul de 2-1, iar Ilie Stan este încrezător în ceea ce privește meciul cu CS Mioveni, din prima etapă a anului.

Desfășurarea LIVE a amicalului

Farul: Curcă – Călin, Stegaru, Dobre, Dino Eze – Buzea, Pană – Neagoe, Ivanovic, Husein – Pătulea. În repriza a doua, antrenorul Viorel Tănase a folosit toate rezervele avute la dispoziție: Toma, Cernat, Nițescu, Sandu, Sascau, Berti, Amet, Stăncioiu, Sorin Paraschiv, Kone, R. Neagoe, Coteanu, Miron, A. Paraschiv și Vali Badea.

Steaua: Stanca – Dănănae, Martinovici, Geraldo (Bicfalvi ’46), Pârvulescu – Tatu (T. Bălan ’56), Prepeliță (Lupu ’77), Răduț (Năstăsie ’81), F. Costea (M. Costea ’72) – Rusescu (Nikolici ’56), Machado (Chipciu ’62). Antrenor: Ilie Stan.

Foto: Răzvan LUPICĂ‚

29 Feb. 2012, 15:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă