Enache le dă speranțe botoșănenilor: „Aveți toate ingredientele pentru performanță”

15 Jul. 2012, 11:57 Pregătiri, amicale
Enache le dă speranțe botoșănenilor:** „Aveți toate ingredientele pentru performanță

Antrenorul principal al formației Ceahlăul Piatra Neamț s-a arătat mulțumit de meciul cu FC Botoșani și consideră că a fost un test util pentru echipa sa. Costel Enache spune că FC Botoșani are condiții pentru performanță și poate fi una din candidatele la promovarea în liga I.

„E un joc bun. Un joc pe care noi l-am dorit pentru că știam că FC Botoșani au o echipă dornică de performanță, o echipă bine organizată. Știam că vor veni cu o imagine frumoasă la jocul de astăzi. Am găsit un adversar care ne-a pus probleme și care ne-a arătat punctele slabe. Sper să avem timpul necesar până la începerea competiției să le corectăm”, a spus Costel Enache.

Cât privește pe FC Botoșani, antrenorul principal al Ceahlăului Piatra Neamț consideră că roș-alb-albaștrii se pot lupta la promovare în noul sezon. „Jocul de astăzi a fost între două echipe cu etape total diferit de pregătire. Sunt la un nivel de pregătire mult sub noi, au testa mulți jucători noi și au vrut să vadă cu totul altceva decât ne-am dorit noi. Am văzut că au potențial destul de bun. Le urez multă baftă. O conducere preocupată și foarte atentă cu condițiile pentru echipă, un antrenor cu mare experiență în persoana domnului Orac. Aveți toate ingredientele pentru performanță”, a adăugat tehnicianul Ceahlăului.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

15 Jul. 2012, 11:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă