Emoții pentru Cucui la Vâlcea. Fundașul s-a accidentat și n-a jucat în ultimele două amicale: „Sper să nu fie ceva grav”

Emoții pentru Cucui la Vâlcea.** Fundașul s-a accidentat și n-a jucat în ultimele două amicale:

Accidentat la genunchi în testul disputat la Slatina, cu Sporting Turnu Măgurele, fundașul Rareș Cucui (22 ani) nu a mai fost folosit în ultimele două amicale disputate de CSM Râmnicu Vâlcea, cu cu Metalurgistul Cugir (0-1) și FC Academica Clinceni (1-0). Cucui resimte încă dureri la genunchi și va face câteva teste medicale la Capitală.

„Aștept să fac RMN-ul la București, apoi voi ști mai multe. Sper să fie totul în regulă și să nu fie ceva grav” a spus fundașul adus de la „U” Cluj, la recomandarea lui Claudiu Niculescu. Cel mai probabil, este vorba despre o întindere la genunchi și jucătorul ar mai putea lua un repaus pentru o scurtă perioadă.

Rareș Cucui se accidentase la același genunchi în ultimul joc oficial de anul trecut, din Zăvoi, cu UTA Bătrâna Doamnă, fapt pentru care nu a putut face pregătire individuală în această iarnă. Jucătorul s-a recuperat însă în vacanță și apoi a efectuat toate antrenamentele alături de echipa lui Alexandru Pelici.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă