Elek a debutat cu gol pentru Tărlungeni!

Mihai Andries 21 Jul. 2013, 23:55 Pregătiri, amicale
Elek a debutat** cu gol pentru Tărlungeni!

Sâmbătă dimineață, campioana seriei a VI-a a Ligii a III-a a primit oaspeți din Ilfov. CS Afumați s-a dovedit un invitat nerespectuos, administrându-i un neplăcut 4-2 Unirii Tărlungeni, după ce la pauză scorul a fost 3-1 pentru ilfoveni. Echipa lui Laszlo Balint a deschis scorul prin Em. Popa, însă oaspeții au punctat de trei ori până la finalul primei reprize. Soarele a trecut în viteză pe strada brașovenilor, după ce noul venit Elek (foto) a redus din diferență, însă Afumațiul a refăcut diferența de două goluri.

Tehnicianul Laszlo Balint a tras un semnal de alarmă după acest rezultat, solicitându-le elevilor săi conștientizeze că echipa este acum în Liga a II-a și se anunță un sezon mult mai dificil decât precedentul. „A fost un amical util, început cu o serie de jucători în probe sau mai puțin folosiți până acum. Pentru noi a fost un duș rece și ne prinde bine acest eșec în perspectiva meciurilor care vor veni”, a declarat tehnicianul brașovenilor

S-au înțeles cu Elek, Radu Barbu și Ioan Șerban

Meciul de sâmbătă a adus și debuturile lui Elek și Radu Barbu sub culorile Unirii, primul trecându-și în palmares și un gol. Alături de cei doi, brașovenii au mai ajuns la un acord și cu fundașul Ioan Șerban, în timp ce la tinerii Alex Ilie și Cincă s-a renunțat după acest meci.

„Vă pot spune că Barbu, Elek și Șerban vor fi jucătorii noștri. Sunt niște transferuri foarte reușite, toți fiind jucători de calitate, care ne vor fi de mare ajutor în sezonul viitor” a declarat pentru Liga2.ro tehnicianul Tărlungeniului

Unirea a început meciul cu B. Nagy (30 Dărăbanț) – Toderașcu, Căpățână, Em. Popa, Dobrea – N. Cristea, Cincă – Postolache, Pricop, Lita – L. Nicolae. În repriza secundă au intrat Dărăbanț (60 Bunduc) – Vlăsceanu, Al. Ilie, R. Barbu, Dumbravă – Brujan, Iaru – Postolache (70 Pricop), Crețulescu, S. Marin – Elek.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 21 Jul. 2013, 23:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă