Eftimie așteaptă întăriri la CS Mioveni. Ce spune despre stagiul de pregătire făcut pe plan local

Marius ANGHEL 13 Jul. 2018, 12:18 Pregătiri, amicale
Eftimie așteaptă întăriri la CS Mioveni.** Ce spune despre stagiul de pregătire făcut pe plan local

CS Mioveni se află la finalul primului stagiu de pregătire centralizată, iar antrenorul principal Iordan Eftimie se declară mulțumit de cum au decurs lucrurile până acum. Galben-verzii au efectuat în acest an cantonamentul pe plan local. Au fost cazați la Pensiunea Diana, la Micești, iar antrenamentele au fost făcute la Mioveni.

De la reluarea pregătirii și până acum, CS Mioveni a jucat și două amicale, obținând o victorie clară cu Daco-Getica București (3-0) și o remiză cu Pandurii (0-0), o partidă cu foarte multe ratări de partea argeșenilor.

„Am efectuat un cantonament bun. Perioada de pregătire centralizată a fost una bună. Sunt mulțumit de cum au răspuns băieții și de modul cum au decurs lucrurile. Am fost feriți de accidentări, doar unele mici probleme… Am avut condiții bune, și poate că multe cluburi nu au avut condițiile astea la pregătire. Antrenamentele le-am făcut pe stadionul Orășenesc și la Grupul Școlar. Când nu s-a putut, din cauza ploii, am făcut la sală… Am jucat și două meciuri amicale, iar rezultatele au fost victorie cu Juventus și egal cu Pandurii. Două teste utile, care au ieșit bine pentru perioada asta a pregătirii. Vom termina cantonamentul, după care sunt câteva zile libere și apoi o săptămână de antrenamente. Vom continua în același ritm cu pregătirea, doar că nu am mai luat meci. Vom mai juca de-abia la finalul săptămânii viitoare. Sperăm să facem o echipă competitivă pentru sezonul următor!”, a spus Eftimie.

Antrenorul Mioveniului și-ar mai dori câteva achiziții pentru noul sezon. „Suntem în perioada de căutări atât a formulei cea mai bune de joc, cât și a completării lotului. Mai avem nevoie de jucători pe zonă centrală în apărare și la mijloc, pe banda dreaptă. Sunt cei care au venit, dar mai așteptăm jucători. Vedem ce va fi în perioda următoare”, a mai declarat Iordan Eftimie.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 13 Jul. 2018, 12:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă