Eficienți după pauză! Pandurii a câștigat, la limită, primul amical al iernii. Bogoi a testat mai mulți juniori

Eficienți după pauză!** Pandurii a câștigat, la limită, primul amical al iernii. Bogoi a testat mai mulți juniori

Pe terenul sintetic din Târgu Jiu, Pandurii a câștigat, ieri după-amiază, primul amical al iernii, 2-1 cu CNS Cetate Deva. Condusă la pauză cu 1-0, dintr-un penalty acordat chiar în primul minut, echipa gorjeană a întors rezultatul în partea secundă, prin dubla lui George Tudoran. Introdus în repriza a doua, golgheterul „pandurilor” a marcat în minutele 65 și 73, din pasele lui Alexandru Vodă, respectiv Andrei Blejdea.

Panduri Târgu Jiu a început jocul în formula: A. Oprița – N. Cotolan, R. Gheorghe, Draca, Almic, R. Lică, Al. Tudor, Trancă, Tănăsoiu, Blejdea și R. Cristea. Integraliști au fost doar Robert Gheorghe și Laurențiu Tudor, în timp ce Teodosescu – Vasilescu, Raiciu, Vodă, Tudoran, Popescu, Safta, Rașoveanu și Dănescu au intrat după pauză.

Gabriel Dodoi, Andrei Șendroiu și Mihai Cotolan nu au evoluat, acuzând unele probleme medicale. Tot de pe bancă a urmărit jocul și căpitanul Denis Brânzan, căruia clubul nu i-a mai achiziționat masca specială care să-i protejeze pometele operat la sfârșitul lunii noimebrie. Operat de apendicită, fundașul Daniel Ciobanu n-a fost prezent la joc și va lipsi două luni.

Pe lângă juniorii din propria pepinieră, Tănăsoiu, Teodosescu și Safta, Bogoi l-a testat și pe juniorul Rareș Cristea, de la U Craiova. Dănescu, Rașoveanu și Almic, alți trei juniori promovați de la republicani, dar care au debutat la echipa mare în prima parte a sezonului, s-au regăsit și ei pe teren în testul cu Cetate Deva.

„A fost un meci de pregătire în care am rulat tot lotul, și jucătorii care au jucat mai puțin în campionat, dar și cei veniți în probe. În a doua repriză am băgat majoritatea jucătorilor pe care o să ne bazăm. Bineînțeles că ne-a interesat și rezultatul, dar scopul principal a fost să vedem la minge toți jucătorii. Sunt trei jucători tineri care ni s-au alăturat în această perioadă de pregătire, dar nu ne-am edificat complet asupra lor, îi mai așteptăm, vor face cu noi programul. O să mai vină și alți fotbaliști în probe în perioada următoare”, a declarat, la finalul jocului, antrenorul Adrian Bogoi.

Acesta a precizat că Brânzan, Șendroiu și Dodoi ar putea să lipsească și la meciul viitor, din 6 februarie, cu ACSO Filiași. „Șendroiu are o ruptură musculară, iar Dodoi trebuie să facă un RMN să știm exact ce are și să vedem când va intra în programul nostru de pregătire. Sper ca săptămâna viitoare să ne putem baza pe el. Brânzan nu poate evolua nici măcar în meciurile de pregătire dacă nu i se va cumpăra mască”, a detaliat Bogoi.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă