Echipa lui Sinescu a mai câștigat un amical: 1-0 cu CS Afumați!

Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 17:06 Pregătiri, amicale

SCM Argeșul Pitești a disputat al doilea meci de verificare din această săptămână. După ce marți au învins pe CS Mioveni cu 3-0, astăzi, alb-violeții au câștigat partida jucată împotriva formației CS Afumați, scor 1-0.

În minutul 20 Dulcea a șutat puternic din interiorul careului însă portarul oaspeților a reușit să rețină fără probleme. Trei minute mai, în urma unui corner executat de David, Panait reia din șase metri și deschide scorul. Replica oaspeților a venit în minutul 32, însă Vlăsceanu e reușit să mențină echipa în avantaj. În repriza secundă oaspeții au fost mai periculoși însă scorul a rămas neschimbat iar elevii lui Valentin Sinescu au mai bifat o victorie în partidele amicale.

SCM Argeșul: Vlăsceanu – B.Stancu, Avramescu, Miulescu, Baicu – Albu, Panait, David, Mitra, M.Stancu – Dulcea. Au mai intrat în repriza secundă: Geantă – Drăgan, Nilă, Istrate.
Antrenor: Valentin Sinescu

Următorul meci al piteștenilor va fi vineri 21 februarie, elevii lui Valentin Sinescu urmând să întâlnească pe CS Podari. Pardida va începe la ora 14:00 și se va disputa pe terenul central al complexului Nicolae Dobrin.

Panait – cel mai în formă jucător

În această pauză competițională, SCM Argeșul Pitești l-a transferat pe Andrei Panait. Fostul jucător al CS Mioveni a dovedit prin evoluțiile sale că este într-o formă foarte bună, reușind să înscrie 3 goluri în meciurile de verificare. „Sper ca prin aceste goluri să îmi recapăt încrederea de sine. Vreau ca echipa să promoveze în liga a II-a, de asta am și venit aici pentru că aici am crescut, aici m-am simțit bine. Cred că am multe de învățat de la domnul Sinescu și cred că mă va putea ajuta foarte mult să îmi relansez cariera. Sper să joc la fel de bine și în meciurile oficiale.”, a declarat Andrei Panait la finalul partidei cu CS Afumați.

Antrenorul Valentin Sinescu a declarat că este mulțumit de prestația lui Panait: „Panait este un jucător de travaliu, de forță, mă bucur pentru el că a marcat din nou, este un băiat care cred că merita o soartă mai bună. I-am spus că pentru el este o provocare a destinului pe care el trebuie să o trateze corespunzător și să câștige acest turnir ca să revină acolo unde cred eu că poate juca și anume într-un eșalon superior.”

Articol și foto de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 17:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă