Echipa lui Ionică Serea urcă în nordul Moldovei pentru un stagiu dur

27 Jan. 2012, 13:26 Pregătiri, amicale
Echipa lui Ionică Serea urcă în nordul Moldovei** pentru un stagiu dur

Pentru fotbaliștii de la FC Panciu începe greul. Astăzi, lotul formației „dintre vii” va pleca spre localitatea suceveană Frasin, unde fotbaliștii antrenați de Ionică Serea și Dănuț Bolocan vor efectua cantonamentul montan din această perioadă. în cantonament. Conducerea echipei „dintre vii” a stabilit ca stagiul de pregătire din acest an să aibă loc la Pensiunea Casa Albă din Frasin (Suceava), locație pe care fotbaliștii pănceni au mai „testat-o” în ultimii ani.

Pentru stagiul de pregătire, antrenorii echipei din Panciu vor pune baza pe ședințele de pregătire, dar și evoluția jucătorilor din „amicale”. „Pe durata stagiului de la Frasin ne propunem să ne readaptăm organismul la efort, să îmbunătățim calitatatea pregătirii fizice a jucătorilor, relațiile de joc și să punem la punct planurile tactice pentru returul ligii a treia”, a spus Serea.

Pe durata cantonamentului, FC Panciu va disputa și câteva partide de verificare în compania unor echipe din zonă. „Fotbaliștii vor beneficia de condiții excelente de cazare, dar și de antrenament. În plus, antrenorii vor avea la dispoziție câteva trasee dure pentru alergările de anduranță”, a spus președintele grupării păncene, Mihai Popescu.

„Avem tot sprijinul factorilor locali din Panciu și noi, echipa de fotbal, ne vom strădui să ne facem treaba cât mai bine. Pentru partea a doua a campionatului ne-am propus să obținem rezultate mai bune și să avem performanțe mai mari decât cele pe care le-am obținut până acum, atât timp cât am fost antrenor principal al acestei echipe”, a mai spus Serea.

Obiectivul la finalul campionatului: locurile 1-2

Partea a doua a sezonului va fi abordată cu toată seriozitatea de echipa pănceană. „Obiectivul nostru rămâne același, locurile 1-2. Avem un lot omogen, dar plecările lui Bucătaru și Costin ne-au dat peste cap puțin. Până la debutul campionatului vom aduce maxim doi jucători. Mulțumim domnului primar al orașului Panciu, Ion Petre pentru că este alături de fenomenul fotbalistic și sperăm ca și Primăria și Consiliul Local din Panciu să fie alături de noi și să ne ajute la îndeplinirea acestui obiectiv și, împreună, să realizăm performanțe care nu au mai fost obținute în istoria echipei din Panciu”, a spus Serea.

Amicale cu Rapid Suceava și Aerostar Bacău

Pe durata șederii în nordul Moldovei, păncenii vor susține și câteva jocuri de verificare. Până acum au fost stabilite amicale împotriva colegelor de serie, Aerostar Bacău (pe 31 ianuarie) și Rapid CFR Suceava (pe 5 februarie, pe terenul din Vatra Dornei).

Alte meciuri de verificare pentru FC Panciu: pe 11 și 18 februarie o „dublă” cu Politehnica Galați, pe 25 februarie: cu formația Conpet Cireșu (Brăila), la Panciu.

articol scris de George Dumitru

27 Jan. 2012, 13:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă