După egalul cu Cernica, Otopeniul se duelează cu Mioveniul!

Mihai Andries 26 Feb. 2013, 01:33 Pregătiri, amicale
După egalul cu Cernica,** Otopeniul se duelează cu Mioveniul!

Reveniți din lungul cantonament din Antalya, ilfovenii de la CS Otopeni au început seria amicalelor de pe tărâm românesc cu un neașteptat egal contra Cernicăi, într-un meci disputat sâmbătă la Berceni. Deși Viorel Ion a început partida cu o formulă cu multe rezerve, rezultatul i-a nemulțumit pe oficialii ilfoveni, fiind sesizată o stare de relaxare în rândul jucătorilor. Brazilianul Marcio a deschis scorul în minutul 35, acesta înscriind cu capul din mijlocul unei apărări masive, deși are doar 1,77 metri! Schimbările făcute după pauză de Viorel Ion și-au făcut simțit efectul și Otopeniul a egalat prin Răvoiu după o centrare a lui Pârvu.

Otopeniul a jucat cu Bucuroiu – M. Dumitru, Dăniță, C. Marin, B. Dumitru – Cocârlă, G. Marcu, S. Pană, Fl. Sandu – Prodan – Bucă. Au mai intrat Oltean – Vlaicu, Răvoiu, Vătavu, Dobrescu, Marcu, Ghiță, Pârvu, Pălimaru.

Cernica lui Costel Pană a răspuns cu Tăchescu – Marin, Tutunaru, Pavelescu, And. Sava – C. Dedu, Marcio, V. Ștefan, Croitoru – Păun și Apostol, pe parcurs intrând și Vișan – Enciu, I. Radu și Zamfir.

Amical cu Mioveni, cu locație incertă

Marți de la ora 11 va avea loc următorul amical al Otopeniului, adversară urmând a fi echipa lui Flavius Stoica, CS Mioveni. Există însă o incertitudine în ceea ce privește locația de disputare a partidei, ilfovenii dorind să joace pe iarbă, după ce și-au stresat tendoanele și ligamentele pe sinteticul de la Berceni. Rămâne de văzut dacă se va găsi o suprafață de joc viabilă la ora meciului, din cauza precipitațiilor căzute în ultimele zile în județul Argeș. Surse apropiate clubului din Mioveni dau ca posibilă locație terenul din Ștefănești.

Articol SCRIS de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 26 Feb. 2013, 01:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă