Dunările, generoase în goluri

10 Aug. 2012, 18:16 Pregătiri, amicale
Dunările, generoase în goluri

Echipa din eșalonul al doilea a primit, astăzi, vizita unei alte… Dunărea – cea din Călărași. Oaspeții au dat o bună replică, punând serios la treabă partenerul de joc.

Eugen Baștină, antrenorul celor de la FCM Dunărea Galați, s-a declarat nemulțumit de jocul defensiv făcut de trupa sa. „Am marcat patru goluri, însă am primit trei. În concluzie, sunt mulțumit de prestația din ofensivă, dar oarecum îngrijorat de defensivă. Au fost prea multe greșeli în apărare, atât în ceea ce privește poziționarea jucătorilor, cât și pasele imprecise, care de multe ori au ajuns la adversar”, a spus Baștină

Dunărenii din Galați au înscris de patru ori, dând senzația că au lăsat deschis robinetul cu goluri (cu câteva zile în urmă au bătut cu 6-1 la Focșani). Din păcate se greșește, încă, prea mult în apărare: în cele șapte meciuri de verificare susținute au marcat de 21 de ori (o medie foarte bună), dar au fost surprinși de adversari de 17 ori – ceea ce este foarte mult.
Autorii golurilor în meciul: Chelaru – 2, Cucu și Antohi, alte bune oportunități fiind irosite de Radu, Grosu sau Antohi. Gălățenii au avut 2-0 și 3-1, dar au fost egalați la trei, desprinderea petrecându-se în final: 4-3.
„Unsprezecele” aliniat: Măstăcan – Radu, Căldăraru, Hristian, Ghiocel – Cristescu, Chiriac, Eni, Petrescu – Enache, Chelaru. Au mai fost folosiți: Comănescu, Asanache, Swartz, Cucu, Antohi, Ginghină, Drăgan, Dragomir, Mihu și Grosu.
Sâmbătă (ora 10,30) – tot pe Stadionul „Dunărea”, FCM Dunărea va primi vizita echipei Sporting Voința Liești – campioana Ligii a IV-a – într-un nou joc amical. Campionatul Ligii a II-a va începe pe 31 august.
10 Aug. 2012, 18:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă