Dunărea și Oțelul II au plecat împreună la Câmpulung Moldovenesc!

Marius ANGHEL 05 Feb. 2013, 13:47 Pregătiri, amicale
Dunărea și Oțelul II** au plecat împreună la Câmpulung Moldovenesc!

Dacă în restul țării iarna își face apariția din când și când, în nordul Moldovei este la ea acasă. În această zonă, zăpada persistă câteva luni bune din an, ca și temperaturile scăzute, de altfel. Într-un astfel de decor autentic de iarnă au descins, duminică după-amiază, fotbaliștii a două dintre echipele gălățene. Ambele și-au propus un cantonament de aproape două săptămâni în stațiunea Câmpulung Moldovenesc.

Nici nu și-au aranjat bine bagajele în camerele de hotel și tinerii jucători ai FCM Dunărea și Oțelul II au ieșit să ia o gură de oxigen. „Ningea atât de frumos că nu am rezistat să stăm în camere și am ieșit la mișcare”, ne-a declarat Mitică Ragea, unul dintre antrenorii echipei Oțelul II.

FCM DUNĂ‚REA a urcat la Câmpulung un număr de 26 jucători, în majoritate tineri și foarte tineri. Obiectivul cantonamentului este continuarea acumulărilor fizice, dar și jocul cu mingea. Stafful tehnic – alcătuit din Vali Stan, ajutat de Daniel Florea și Iulian Apostol (încă și jucător), Gigi Cucu, antrenorul portarilor și preparatorul fizic Dorin Radu – are deja planificate trei jocuri de verificare. Pe 9 februarie – cu Oțelul II, pe 12 – cu Rapid CFR Suceava, iar la întoarcere, pe 15 – meci la Bacău, cu Sport Club.

Lotul de jucători are următoarea componență: Comănescu, Olaru (venit de la FC Maramureș) și Trihenea, portari – Radu, Brașoveanu, Florea, Asanache, Teleagă, Cristescu, Cristea, Ghiocel, Hristian, Chebac, Comșa, Cucu, Moroșanu, Negoescu, Apostol (revenit la echipă după ce a trecut de la Urziceni și Rapid), Voicu (vine de la Bistrița și Alba Iulia), Enache, Drăgan, Grosu, plus cei patru transferați de la Oțelul II: Stoica, Qusmane Gueye, Cenk și Chipirliu.

Față de sezonul trecut au plecat Măstăcan – la Fortuna Brazi (acolo unde au ajuns, în vara trecută, alți trei dunăreni – Cioinac, V. Munteanu și Marin); Daniel Popescu se află cu Oțelul în Spania, Dragomir este la Oțelul II, iar Chelaru, Căldăraru și Chiriac la diferite echipe.

OȚELUL II (antrenori Damian Băncilă și Mitică Ragea; Gh. Avram – preparator fizic, iar Cristi Vălugă – masor) a ajuns la Câmpulung cu 22 de jucători. Media de vârstă este foarte scăzută – în jur de 19 ani, în lot existând și jucători de doar 16 ani.Din lot mai face parte Alexandru Tudorie, aflat în Spania cu echipa mare.

Iată lotul de jucători: Vlasie, Vicol (portari) – Marus, Cazacu, Ciurea, Rusu, Gâță, Moglan, Boubătrân, Miron, Manea, Tudose, Adăscăliței, Dragomir (de la FCM Dunărea), Dajbog, Toma, Moise, Stoian, Gohoreanu, I. Constantinescu, Șt. Lupu și State (fost la FCM Dunărea și Politehnica Galați).

La fel ca dunărenii, și tinerii „oțelari” se vor pregăti în nordul Moldovei până pe 15 februarie, unde vor susține câte două antrenamente pe zi (afară și în sala de forță).

La Galați a fost susținut primul joc din acest an (1-3 cu Sporting Liești), iar pe 9 februarie va juca cu FCM Dunărea. Este posibil ca pe 13 februarie să întâlnească Sporting Suceava.

Sursa: Viața Liberă

Marius ANGHEL 05 Feb. 2013, 13:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă