Dunărea s-a distrat cu Victoria Traian, însă a și încasat un gol de la una dintre cele mai slabe echipe din Liga 3. Alexa l-a testat pe atacantul africat primit de la ACS Poli

Dunărea s-a distrat cu Victoria Traian, însă a și încasat un gol de la una dintre cele mai slabe echipe din Liga 3.** Alexa l-a testat pe atacantul africat primit de la ACS Poli

În penultimul amical programat înainte de reluarea campionatului Ligii 2, Dunărea Călărași a câștigat la scor întâlnirea cu Victoria Traian. Jucătorii lui Dan Alexa s-au impus cu 5-1, însă e îngrijorător faptul că liderul Ligii 2 a primit gol de la ultima clasată din Seria a 2-a a Ligii 3, echipă care nu a acumulat niciun punct în prima parte a sezonului și care în 13 meciuri a obținut următorul golaveraj: 8-65.

Dunărea a făcut, astăzi la prânz, un antrenament util, pe terenul din localitatea Cuza Vodă, contra echipei de Liga 3 Victoria Traian. „Galben-albaștrii” au câștigat cu 5-1, Valentin Alexandru realizând tripla (41, 54, 74), iar Alexandru Avram (67) și Dino Spehar (72, din lovitură de la 11 metri) trecându-și și ei numele pe lista marcatorilor. Brăilenii au marcat golul de onoare în minutul 82.

Cu ocazia acestui test, Dunărea l-a testat și pe atacantul Kayondo Mahrez, direcționat la Călărași de către ACS Poli Timișoara, după ce Leo Grozavu nu l-a păstrat în lot și nu a mai fost legitimat. La liderul Ligii 2 a fost trimis și mijlocașul Cătălin Doman.

Dan Alexa a mizat pe următorii jucători: Gab. Popa (Fl. Muntean 46′) – Bg. Vasile (Lucan 61′), Sil. Matei (V. Petre 69′), Dobrosavlevici, Mendy – P. Iacob, Preoteasa – Danciu, Spehar, Mahrez (Al. Avram 46′) – Val. Alexandru.

Mâine, de la ora 12:00, la Călărași, Dunărea joacă un nou amical, ultimul din această iarnă, contra colegei de campionat Dacia Unirea Brăila.

Pe aceeași temă