Dunărea Călărași se reunește pe 14 iulie

Mihai Andries 09 Jul. 2014, 19:32 Pregătiri, amicale

Într-un comunicat publicat pe siteul oficial al clubului, gruparea antrenată de Ion Răuță a anunțat că a definitivat formalitățile de înscriere în noua editie de campionat, 2014-2015, odata cu depunerea și admiterea dosarului de înscriere în Liga 3.

Reunirea va avea loc pe 14 iulie, la ora 16, la sediul clubului, după care se va ține și primul antrenament din această vară. În prima parte a zilelor de marți 15 iulie și miercuri 16 iulie, jucătorii vor efectua vizita medicală.

În același comunicat, cei de la Dunărea Călărași au anunțat că Ionuț Olteanu și Răzvan Huzuneanu și-au reziliat contractele, în timp ce jucatorilor Viorel Stanciu și Cezar Drăgăniță sunt la final de contract, dar vor primi propuneri pentru semnarea unor noi înțelegeri. Singura achiziție de până acum este Alin Nicolescu (foto), un mijlocaș de 19 ani de la Agricola Borcea, care a parafat un contract pentru 5 ani cu clubul Dunărea.

Turneu la Țăndărei în luna august

Dunărea Călărași a confirmat participarea la turneul organizat la Țăndărei, în prima jumătate a lunii august. Pe lângă echipa călărășeană și-au anunțat participarea la acest turneu și Unirea Slobozia, Farul Constanța, Săgeata Năvodari, CFR Constanța, Callatis 2012 si Victoria Țăndărei

Sursa: Dunărea Călărași

Mihai Andries 09 Jul. 2014, 19:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă