Dunărea Călărași a încheiat amicalele din cantonamentul din Serbia cu o victorie în fața unei echipe din prima ligă a Muntenegrului

Marius ANGHEL 20 Jul. 2017, 15:15 Pregătiri, amicale
Dunărea Călărași a încheiat amicalele din cantonamentul din Serbia** cu o victorie în fața unei echipe din prima ligă a Muntenegrului

Dunărea Călărași a obținut o victorie în ultimul amical pe care l-a avut programat în cantonamentul din Serbia, de la Zlatibor. După 3-0 cu FK Zlatibor și 1-2 cu OFK Grbalj (locul 7 Liga 1 Muntenegru), echipa lui Adrian Iencsi a trecut miercuri după-amiază cu 3-2 de FK DeÍiÇ Tuzi, club care în sezonul trecut a încheiat pe locul 5 în prima ligă din Muntenegru.

La pauză, Dunărea a condus cu 2-1, iar la final s-a impus la limită, cu 3-2, după ce Bogdan Danciu a reușit o „dublă”, iar Alexandru Pop a marcat din penalty. Pop, jucător adus de la Unirea Jucu, a înscris pentru a doua oară pentru echipa călărășeană, prima dată făcând-o în testul cu Zlatibor. Valentin Alexandru are și el trei goluri date, cu Zlatibor (două) și OFK Grbalj.

Echipa utilizată de Iencsi e secretă, fiindcă site-ul oficial al Dunării nu a dat nici acum, pentru a treia oară la rând, jucătorii utilizați în testele din Serbia.

Călărășenii au programată vineri revenirea în țară din Serbia, acolo unde au plecat în cantonament pe 11 iulie.

Marius ANGHEL 20 Jul. 2017, 15:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă