Dunărea Călărași a încheiat amicalele din cantonamentul din Serbia cu o victorie în fața unei echipe din prima ligă a Muntenegrului

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Jul. 2017, 15:15 Actualizat: 20 Jul. 2017, 16:01 Pregătiri, amicale
Dunărea Călărași a încheiat amicalele din cantonamentul din Serbia  cu o victorie în fața unei echipe din prima ligă a Muntenegrului

Dunărea Călărași a obținut o victorie în ultimul amical pe care l-a avut programat în cantonamentul din Serbia, de la Zlatibor. După 3-0 cu FK Zlatibor și 1-2 cu OFK Grbalj (locul 7 Liga 1 Muntenegru), echipa lui Adrian Iencsi a trecut miercuri după-amiază cu 3-2 de FK DeÍiÇ Tuzi, club care în sezonul trecut a încheiat pe locul 5 în prima ligă din Muntenegru.

La pauză, Dunărea a condus cu 2-1, iar la final s-a impus la limită, cu 3-2, după ce Bogdan Danciu a reușit o „dublă”, iar Alexandru Pop a marcat din penalty. Pop, jucător adus de la Unirea Jucu, a înscris pentru a doua oară pentru echipa călărășeană, prima dată făcând-o în testul cu Zlatibor. Valentin Alexandru are și el trei goluri date, cu Zlatibor (două) și OFK Grbalj.

Echipa utilizată de Iencsi e secretă, fiindcă site-ul oficial al Dunării nu a dat nici acum, pentru a treia oară la rând, jucătorii utilizați în testele din Serbia.

Călărășenii au programată vineri revenirea în țară din Serbia, acolo unde au plecat în cantonament pe 11 iulie.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Jul. 2017, 15:15 Actualizat: 20 Jul. 2017, 16:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă