Dunărea Călărași a câștigat cu 2-1 testul cu Unirea Slobozia

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 14:56 Pregătiri, amicale

Dunărea Călărași a câștigat cu 2-1 amicalul cu Unirea Slobozia. Vineri dimineață, la întoarcerea din cantonamentul de la Ciuta, echipa lui Adrian Mihalcea a făcut o escală de câteva ore la Slobozia, acolo unde avea programat testul cu Unirea.

Dunărea s-a desprins la două goluri până în pauză, în partea secundă meciul devenind mai echilibrat, interval în care gazdele au reușit o dată de reducă din diferență. Noua achiziție Denis Dobra a deschis scorul în minutul 28, iar peste cinci minute Bobo Kanda (33) a transformat impecabil o lovitură de la 11 metri. În repriza a doua, Unirea a fost mai prezentă în jumătatea oaspeților, iar Constantin Toma a redus din diferență în minutul 57.

În acest test, antrenorul Adrian Mihalcea a folosit jucătorii: C. Lungu (Șt. Păun 75) – I. Țenea (B. Stancu 61), B. Panait (cpt.)(M. Codreanu 53), B. Șandru, S. Ilie (Mihuț 61) – B. Danciu (D. Gheorghe 61), Ov. Popescu (Al. Dincă 61), S. Matei, Kanda – Rafa Licu (V. Petre 53) – D. Dobra. N-au jucat portarul Gabriel Popa și atacantul Valentin Alexandru, revenit din probe de la Rapid.

Marius ANGHEL 25 Jul. 2016, 14:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă