Dunărea a umilit Unirea chiar la Slobozia

Mihai Andries 21 Aug. 2014, 16:36 Pregătiri, amicale
Elevii lui Ion Răuță s-au întrecut pe sine miercuri după-amiază și au învins Unirea Slobozia, scor 6-2 într-un meci de pregătire. Dunărea Călărași a reușit un rezultat istoric în fața ialomițenilor. Călărășenii n-au mai arătat un asemenea fotbal de foarte multă vreme, iar cel mai urât lucru este faptul că a fost doar un simplu meci de pregătire. Chiar și așa, Dunărea a reușit un rezultat mare în fața unei echipe care activează în Liga 2. Unirea Slobozia a arătat ca o echipă apatică și fără idei de joc. Elevii lui Mihalcea s-au făcut de râs înaintea meciurilor oficiale din liga secundă.

Trupa lui Ion Răuță a deschis scorul prin Matei, la 4 minute de la startul partidei. De partea cealaltă, Bolat nu a fost de acord cu avantajul călărășenilor și a egalat în minutul 7. Până la pauză, Dunărea a arătat ca o echipă foarte bine pusă la punct de tehnicianul Răuță și a mai punctat prin Bumbac și Stanciu. 

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA UNIREA SLOBOZIA – DUNĂ‚REA CĂ‚LĂ‚RAȘI

În partea secundă călărășenii au dominat partida, la fel ca și în prima parte a meciului. Relațiile de joc foarte bune dintre jucători au dus la majorarea scorului. Bumbac, Andrei Valentin și Popescu, ultimul cu o execuție de la 55 de metri, au reușit să mărească avantajul. 6-2 a fost scorul final, pentru că a marcat și Jianu, un rezultat foarte apreciat de staff-ul echipei prezent la partida de la Slobozia. Viorel Ivanciu, Costică Ștefan, președintele Dunării, Marian Dinulescu și Dorinel Dincă, șeful AJF Călărași, au savurat o victorie foarte frumoasă în această după-amiază. Cu un moral foarte bun, Dunărea întâlnește marți, 26 august în Cupa României, etapa a 4-a, Viitorul Axintele.  

Adrian Mihalcea i-a folosit pe Oprea – Ibrian, S. Stan, G. Lazăr, C. Toma – Coconașu, Ivașcă – Gohoreanu, Bolat, M. Florea – D. Gheorghe. Au mai intrat Măstăcan – Drăguț, Tudorache, Hristian, Topală, Macare, Alexe, Patrianca, Jianu, Șolcănea, D. Ene, Mușat.

Antrenorul Ion Răuță a mizat pe G. Popa – M. Tudor (60 Țenea), M. Popescu, Bumbac (64 Câinaru), Botea (73 Bădașcă) – S. Matei, M. Șerban (70 D. Gheorghe), V. Andrei (83 Marinache), Sergiu Popescu (85 L. Nicolae), Kanda (79 Bertea) – V. Stanciu (81 Nicolescu)

Sursa: Ediția.ro

 

 

Mihai Andries 21 Aug. 2014, 16:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă