Dunărea a câștigat la limită primul amical al verii. Mihalcea, „mulțumit de o mare parte din băieți”

Marius ANGHEL 01 Jul. 2016, 14:58 Pregătiri, amicale
Dunărea a câștigat la limită primul amical al verii.** Mihalcea,

Dunărea Călărași a câștigat la limită, scor 1-0, primul amical al verii disputat după ce și-a reluat pregătirea. Echipa lui Adrian Mihalcea s-a impus în testul de joi cu Viitorul Domnești, desfășurat pe stadionul „Ion Comșa” din Călărași. Unicul gol al jocului în care au fost testați cei opt jucători nou-veniți în probe a fost reușit de mijlocașul Victor Petre.

În amicalul cu echipa de liga a treia, Mihalcea a folosit în prima repriză mare parte din jucătorii pe care clubul îi are sub contract, în timp ce în a doua repriză a folosit-o pentru a-i urmări pe jucătorii veniți în probe. Singurul gol al amicalului a fost reușit în prima repriză, în minutul 20, de Victor Petre.

„Sunt mulțumit de o mare parte din băieți. A fost un joc după trei zile grele, un joc cu foarte multe noutăți de partea noastră. Practic, am vrut să văd la lucru și băieții care au venit la noi în probe în această vară, să văd dacă pot face față cerințelor mele în primul rând. Păcat de căldura asta sufocantă, s-a văzut și oboseala. Nu am pus mare bază pe rezultat sau pe jocul ca și echipă. Am vrut doar să văd unii băieți la lucru. Avem nevoie de câțiva jucători valoroși, suntem în tratative cu unii dintre ei. Echipa va arăta altfel în săptămânile următoare. Îmi pare bine că am reușit, momentan, să aducem doi jucători valoroși, Milea și Danciu, este și un jucător sub 21 de ani cu reale calități. Așteptăm zilele următoare finalizarea negocierilor cu jucători cu experiență mult mai mare decât ceea ce ați văzut astăzi. La capitolul plecări vor fi o parte dintre jucătorii care au evoluat astăzi. Nu am luat în calcul niciun jucător de altă naționalitate, mă bazez pe cei români, care știu ce înseamnă liga a doua, nu pentru că ceilalți nu ar avea valoare”, a spus Adrian Mihalcea după testul cu Viitorul Domnești.

Dunărea, repriza I: G. Popa – Țenea, S. Matei, Bg. Panait, Kanda, Danciu, C. Milea, R. Stănescu, V. Petre, D. Gheorghe, M. Ștefan.
Dunărea, repriza a II-a: Șt. Păun – L. Nicolae, Câinaru, M. Ioniță, M. Tudor, R. Pâslaru, Ov. Popescu (M. Zaharia 65), Dat (A. Dincă 72), M. Stoica, C. Constantinescu (G. Ion 72), D. Ene (G. Toma 72).

Viitorul: Vâlceanu – Buliga, Fărâmă, Rita, C. Mihai, Olaru, G. Dumitrescu, Zeciu, A. Văduva, Pațurcă, Cîrjan. Au mai jucat: M. Văduva, Iancu, Dobrescu, M. Tudor, Băniță, Bărbulescu.

Marius ANGHEL 01 Jul. 2016, 14:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă