Dumitru Copil a urcat în cantonament cu Jiul

07 Feb. 2012, 12:09 Pregătiri, amicale
Dumitru Copil** a urcat în cantonament cu Jiul

Patronul Jiului, Alin Simota, i-a îndeplinit aproape toate doleanțele managerului Gigi Borugă, care i-a făcut o listă cu transferurile pe care și le dorește. Și cum ordinele se execută nu se discută Jiul îi are acum în pregătire pe arădenii Riviș, Toc și mai nou și pe Dumitru Copil, jucătorul pe care Farul nu l-a vrut din motive medicale.

„Copil nu are probleme grave medicale. Este ceva ce se poate recupera. Chiar pot spune că sunt mulțumit pentru că am jucătorii pe care mi i-am dorit. Mai rămâne să câștigăm primele șapte meciuri din retur pentru a promova în liga a doua așa cum ne-am dorit”, a declarat Gigi Borugă.

Jiul se află în plin stagiu de pregătire la Rusu într-un cantonament centralizat de 10 zile.

Rămâne și Șerban

Gigi Borugă l-a convins și pe golgheterul Jiului, Florentin Șerban să continue returul de campionat la Petroșani. „A vrut să plece, dar am stat de vorbă cu el și l-am convins să rămână pentru că avem nevoie de serviciile lui. Este totuși golgheterul nostru”, a declarat Borugă.

Lui Șerban i-a expirat contractul în luna ianuarie, dar a ajuns la o înțelegere cu Jiul, echipă care avea și restanțe financiare față de jucător.

Articol scris de Loredana Juglea

07 Feb. 2012, 12:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă