Dumitru Copil și-a găsit echipă după despărțirea de UTA. „Rămân cu marele regret că nu am reușit să îndeplinim visul fanilor, promovarea”

Dumitru Copil și-a găsit echipă după despărțirea de UTA.**

Unul dintre cei opt jucători la care a renunțat UTA în această vară, Dumitru Copil, și-a găsit echipă unde să activeze în noul sezon. Arădeanul de 27 de ani care în ultimul sezon a bifat 30 de meciuri în tricoul alb-roșu și care a marcat două goluri va evolua în Liga 3.

Nou-promovata Șoimii Lipova l-a convins pe mijlocașul care în juniorat era văzut ca o mare speranță și era transferat în Scoția de Hearts să semneze cu echipa arădeană.

Marele regret al lui Dumitru Copil este faptul că nu a reușit să promoveze alături de UTA în prima ligă, club pentru care a evoluat în ultimele trei sezoane. „Vreau să le mulțumesc pentru tot, atât conducătorilor, cât și suporterilor pentru cei trei ani frumoși petrecuți la UTA. Cu bune, cu rele, am avut trei sezoane pline, frumoase pentru mine, în care am dat totul din punct de vedere afectiv și fotbalistic, dar rămân cu marele regret că nu am reușit să îndeplinim visul fanilor, promovarea. Le doresc celor care au rămas, dar și noilor veniți să o ducă pe UTA în Liga 1, acolo unde merită să fie pentru istoria și suporterii ei. Deși am avut și alte oferte în această vară, am ales Lipova, pentru oamenii deosebiți de la această echipă, în frunte cu domnul președinte Radu Pop și antrenorul Flavius Sabău, dar și alți prieteni pe care-i am aici. La ce proiect serios există la Lipova, cred că ne putem propune promovarea în Liga 2-a”, a spus, pentru Sport Arad, Copil, care a mai evoluat în Scoția, la Hearts, Gloria Arad, FC Bihor, Jiul Petroșani, Șoimii Pâncota și CS Ineu.

Transferul lui Dumitru Copil este al cincilea realizat în această vară de Șoimii Lipova, după promovarea în Liga 3, după Petrișor Jichici și juniorii Mandache, Vasile și Morar.

Pe aceeași temă