Dumitrescu: „Planurile mi-au fost date peste cap în proporție de 40%”

06 Feb. 2012, 11:27 Pregătiri, amicale
Dumitrescu:**

FC Argeș a încheiat sâmbătă dimineața perioada de pregătire în regim de cantonament, pregătire ce a avut loc la Pitești. Numai că lucrurile nu au fost deloc simple pentru piteșteni, pentru că exact în aceste două săptămâni, argeșenii au avut de înfruntat o vreme foarte dificilă, cu temperaturi foarte scăzute și căderi masive de zăpadă. Tocmai de acest lucru se temea la începutul cantonamentului și antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

La finalul cantonamentului, acesta recunoaște că planurile i-au fost date peste cap, dar speră ca totul să fie recuperat cât mai repede. „Este clar că am avut foarte multe probleme din cauza vremii, care nu a fost deloc de partea noastră. Am spus chiar înainte să plecăm în acest cantonament că nu îmi doresc deloc să ningă, dar tocmai de zăpadă am avut parte din belșug. Lucrurile au mers foarte bine pentru noi, dar nu pot să ascund că planurile noastre au fost date peste cap în proporție de 40%. Au fost unele antrenamente unde nu am putut lucra cu mingea, poate patru sau cinci, dar nici pe pantă nu am lucrat prea mult. Sper să recuperăm repede aceste minusuri în perioada ce urmează”, a declarat antrenorul echipei FC Argeș.

Achizițiile s-au integrat repede

FC Argeș a realizat două transferuri până în momentul de față și ne referim aici la sosirile la echipă ale lui Adrian Dulcea și Ionuț Nicolae. Antrenorul piteștenlor se declară mulțumit de aceste trasferuri și spune că acești doi jucători s-a integrat destul de repede în familia de la FC Argeș, fiind doi fotbaliști foarte utili echipei pentru meciurile din retur.

„Sunt doi jucători foarte importanți pentru noi și care mai mult ca sigur ne vor ajuta în meciurile ce vor urma. Pot să spun că s-au integrat și foarte repede în familia noastră. În cazul lui Dulcea nu ne miră acest lucru, pentru că el era un fotbalist de-al casei și știa ce înseamnă FC Argeș, din perioadele pe care le-a mai petrecut pe aici. Nu au fost probleme nici cu Ionuț Nicolae, oricum, noi avem un avantaj foarte mare cu acest jucător pentru că are un caracter deosebit și nu vor fi probleme cu el”, a concluzionat Dumitrescu.

FC Argeș va juca trei meciuri amicale

Piteștenii vor avea parte de un program foarte încărcat în această săptămână. Jucătorii echipei FC Argeș vor avea de disputat trei meciuri amicale, primele din această perioadă de pregătire. Primul joc amical va avea loc miercuri, atunci când alb-violeții vor întâlni pe teren propriu pe Damila Măciuca, urmând ca la o zi distanță, piteștenii să întâlnească echipa Viitorul Ștefănești, formație din Liga a IV-a. După cele două partide împotriva unor echipe din eșaloanele inferioare, sâmbătă va urma primul test serios pentru echipa antrenată de Viorel Dumitrescu. Piteștenii vor juca împotriva celor de la Juventus București, formație cu care se află și în seria din Liga a II-a, dar până în acest moment nu se știe cu siguranță unde se va disputa acest meci. „Vom discuta în aceste zile cu Schumacher și vom vedea unde vom juca acest joc. Să vedem unde va avea loc, pentru că până în momentul de față nu pot să spun nimic sigur”, a incheiat antrenorul piteștenilor.

Sursa: Ziarul Top

06 Feb. 2012, 11:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă