Dumitrescu: „Nu vreau să vorbesc despre obiective, nu este bine să punem căruța înaintea cailor”

04 Jul. 2012, 13:17 Pregătiri, amicale
Dumitrescu:**

După o vacanță de o lună și jumătate, fotbaliștii de la FC Argeș au început, luni seară, antrenamentele pentru noul sezon competițional. Jucătorii pregătiți de Viorel Dumitrescu se vor antrena în localitate pînă pe 18 iulie, când echipa va pleca în cantona­ment pentru 7 zile la Sfântu Gheorghe. La reunirea lotului a fost prezent și patronul echipei, Cornel Pe­nescu, care la vestiar a ținut o ședință de aproape o oră cu jucătorii.

Piteștenii se vor pregăti în lo­ca­litate până pe 15 iulie, ca, în zi­ua următoare, să efectueze vi­zi­ta medicală la Policlinica Spor­ti­vă din Craiova. Singura noutate la nivelul staff-ului tehnic este co­­­optarea lui Iulian Crivac, fostul fot­balist urmând să ocupe funcția de secund.

În privința lotului de jucători, alb-violeții nu se pot lă­uda cu nicio achiziție. Singurele noutăți, dacă le putem spune a­șa, constau în revenirea lui Că­tălin Doman, care, în ultimii doi ani, a fost împrumutat în Azer­baidjan, la Kazan Lankaran, fos­ta echipă a lui Mircea Rednic, și cea a fundașului Adrian Voicu, ca­re în sezonul trecut a evoluat în liga secundă, la Delta Tulcea. Comparativ cu sezonul trecut, lo­tul alb-violeților este mai slab, având în vedere că de la echipă au plecat bra­zilianul Wallace da Silva, care a semnat cu Rapid, fundașul Octa­vian Ionescu, care este în probe la FC Brașov, și mijlocașul Elias Bazzi, care a semnat cu o echipă din Argen­tina.

Dumitrescu: „Nu vreau să vorbesc despre obiective”

Spre deosebire de anul trecut, când a făcut de­cla­rații fără acoperire, antrenorul Viorel Du­mi­tres­cu nu a mai vorbit la reunirea lotului despre pro­mo­vare. Tehnicianul piteștenilor așteaptă să vadă ce transferuri se vor face, ca, după aceea, să vor­bească despre obiectiv.

– Cu ce gânduri la reunire?
– Gândurile mele sunt pozitive, pentru că vreau să facem o treabă bună anul acesta. Nu vreau să vorbesc despre obiective. Nu este bine să punem căruța înaintea cailor! Să vedem ce lot vom avea și după aceea vorbim.

– Ați stabilit programul de pregătire a echipei?
– Da. Ne vom pregăti în localitate până pe 18 iu­lie, când vom pleca în cantonament pentru o săp­­tă­mână la Sfântu Gheorghe. Acolo vom juca un meci amical cu Voluntari, echipă din Liga a III-a. Nu știu cu ce jucători vom rămâne până la plecarea în cantonament.

– Care este situația lui Cătălin Doman?
– El va continua la FC Argeș, întrucât nu au fost o­ferte pentru el. Este un jucător cu experiență, care ne poate ajuta. Dacă nu va avea oferte, va ră­mâne la noi.

– Jucătorul spune că FC Argeș a refuzat ofertele pentru el…
– Nu știu despre ce oferte vorbește Doman. Domnul Penescu a spus că nu există nicio ofertă pentru el. El este patronul și știe ce oferte vin la club.

– Despre campania de transferuri ce ne puteți spune? Ce jucători veți aduce și ce valoare au?
– Asta este o întrebare tendențioasă și nu vreau să răspund. Vom vedea ce jucători vor fi aduși.

Sursa: Curierul Zilei

04 Jul. 2012, 13:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă