Dumitrescu, nemulțumit de fundași: „Nu știu ce să le mai fac, este inacceptabil”

13 Aug. 2012, 12:36 Pregătiri, amicale
Dumitrescu, nemulțumit de fundași:** „Nu știu ce să le mai fac, este inacceptabil

Fotbaliștii de la FC Argeș au disputat, sâmbătă, de la ora 11:00, un nou meci de veri­fi­care din aceas­tă perioadă de pre­gă­tire. Elevii lui Viorel Dumi­trescu au întâlnit în deplasare pe CS Otopeni.

Confruntarea dintre cele două echipe s-a terminat cu victoria ilfovenilor, care s-au impus cu 2-1 la capătul unui meci destul de echilibrat. Otopeniul a des­chis scorul în prima repriză, din lovitură de pedeapsă, prin Păli­maru, după un fault în careu al lui Briceag. Piteștenii au avut șansa egalării prin Cătălin Do­man, care de două ori a ratat sin­gur cu portarul. Argeșenii au restabilit egalitatea în minutul 56 din lovitură de la 11 m, care a fost transformată de Adrian Dul­cea, ce fusese trântit în careu de un adversar. Cu două minute î­nainte de final, gazdele au mai punctat o dată prin Bucă, în ur­ma unei greșeli de începător a defensivei alb-violete. Fotbalistul Otopeniului a trecut ca prin brân­ză de cei patru fundași alb-violeți, care nu au avut nicio reacție, și a trimis în poarta a­părată de Ionuț Vreme.

La finele partidei, antrenorul Viorel Dumitrescu s-a declarat nemulțumit de evoluția fundașilor cen­trali. Tehnicianul alb-violeților recunoaște că pe a­cest compartiment echipa lui are niște probleme, pe care speră să le remedieze până la începerea sezonului.

Dumitrescu așteaptă și un vârf, pentru a rezolva și problema ratărilor: „Sunt foarte nemulțumit de fundașii centrali. Sincer, nu știu ce să le mai fac! Le-am explicat să stea lângă atacanții adverși, însă ei preferă să stea la cinci metri de ei. Spre deo­sebire de meciul cu Juventus, am avut posesie, lu­cru care mă mulțumește, începem să arătăm ca o echipă, însă ratăm foarte mult. Din păcate, ne lip­sește un vârf care să împingă mingea în poartă. Am condus ostilitățile mai ales în repriza secundă. Păcat de jo­cul pe care l-am prestat, la un moment dat nu mai puteau adversarii să se țină după noi! În prima re­priză, Doman a ratat ocazii clare, iar în cea de-a do­ua, Ivănică, Dulcea și Stănescu. Însă, pentru a nu știu câta oară, fundașii au greșit, văzân­du-se clar că la noi blocul defensiv este hiba, să zic așa. Jucătorii comit prea multe greșeli personale, care se tot repetă. Trebuie să găsim rapid soluții de re­me­diere, altfel, suntem terminați în campionat. Nu-mi explic de ce se tot repetă erorile în apărare, la antrenamente fiecare compartiment face exer­ci­ții specifice, dar în joc totul se duce pe apa sâmbe­tei. Este inacceptabil! Eu vorbesc, practic, cam de­gea­ba. Sunt foarte, foarte, foarte nemulțumit de fun­dașii centrali. Sincer, nu știu ce să le mai fac!”

Au vrut să nu mai joace

Partida dintre CS Otopeni și FC Argeș s-a disputat pe un te­­ren sintetic și nu pe unul cu iarbă, așa cum se anunțase la în­ceput. „Inițial, am vrut să nu mai ju­căm, dar apoi ne-am răz­gândit, gândin­du-ne că este pă­cat să nu jucăm, deoarece par­cursesem atâta drum”, a de­cla­rat antrenorul lui FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

Fundașii, visători la golul doi

Viorel Dumitrescu a fost ne­mul­țu­mit de reacția celor patru jucă­tori ai săi la cel de-al doilea gol primit de la Otopeni: „Așa ceva mai rar întîlnești! Fotba­liștii mei erau foarte visători la golul doi, iar mie, pe bancă, îmi ve­nea să turbez. Lumea zice că mă dau în spectacol, dar eu nu fac alt­ceva decât să le dau de pe mar­gine explicații jucăto­rilor mei”, a spus tehnicianul piteș­tean.

Negoiță are dureri de spate

Principalul grupării din Tri­vale a fost obligat să efectueze prima schimbare în minutul 20 al par­tidei, după ce fundașul Ciprian Ne­goiță nu a mai putut continua partida din cauza u­nor probleme cu spatele: „De ceva timp, are pro­bleme cu spa­tele, se tot plân­ge, iar în meciul cu Otopeniul l-au apu­cat din nou durerile”, a mo­ti­vat Dumitrescu înlocuirea lui Ne­goiță cu Ianuși.

Sursa: Curierul Zilei

13 Aug. 2012, 12:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă