Dumitrescu a creionat programul de pregătire!

27 Jun. 2012, 13:28 Pregătiri, amicale
Dumitrescu** a creionat programul de pregătire!

Fotbaliștii de la FC Argeș mai au doar câteva zile de vacanță pâ­nă când vor reveni la antrenamente. Tehnicianul Viorel Dumi­trescu a programat reunirea lotului, luni, în jurul prânzului. An­trenorul alb-violeților a creionat în mare parte programul de pregătire a echipei.

Viorel Dumitrescu își dorește să joace cât mai multe meciuri de verificare până la începerea noului sezon: „Reunirea lotului va fi luni, iar în funcție de prognoza meteo, vom decide dacă o vom programa în jurul prânzului sau seara. În primele zile vom fa­ce antrenamente de acomodare, ca după aceea să intensificăm pregătirea. Ne vom antrena la Pitești până pe 18 iulie, când vom face vizita medicală la Craiova. La o zi sau două după ce vom avea controlul me­di­cal, vom pleca pentru o săptămână în cantonament la Sfântu Gheorghe. Acolo vom disputa și un joc amical cu FC Vo­lun­tari, echipă de Liga a III-a. După revenirea din cantonament, vom încerca să jucăm câte două amicaluri în fiecare săptămână, cel mai probabil miercuri și sâmbătă. Până la începerea noului sezon competițional vreau să avem în jur de șase amicaluri jucate. Adversari vor fi echipele de ligile a doua și a treia”.

Tehnicianul argeșean va stabili în scurt timp și lotul cu care va a­bor­da următorul sezon. „Suntem în discuții cu mai mulți jucători, însă, până nu vom sem­na cu ei, nu putem să pronunțăm niciun nume. În funcție de jucătorii pe care îi vom aduce, vom decide și de cine ne vom despărți. Este posibil să revină Wallace, dacă nu va fi oprit de cei de la Rapid, unde este în probe. Vom vedea sub ce formă îl vom putea readuce”, a declarat teh­ni­ci­a­nul Viorel Dumitrescu.

Sursa: Curierul Zilei

27 Jun. 2012, 13:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă