Dublă remiză în amicale între CFR Simeria și FC Caransebeș

08 Mar. 2012, 11:48 Pregătiri, amicale

Cu 10 zile înainte de reluarea campionatului CFR Simeria a remizat ieri pe teren propriu, scor 1-1, cu FC Caransebeș o colegă din C5 în poate ultimul test din pauza competițională.

„Feroviarii” au deschis scorul în prima repriză pe care de altfel au dominat-o „capo al fine” prin atacantul Dan Suciu care din fața porții a deviat în scurt mingea care înainte să ajungă la el a mai trecut rapid pe la Făgărășanu și Pepenar (36).

Până atunci Andrei Stroia (25) și Pepenar (29) și-au pus capul la contribuție însă mingea nu i-a ascultat și a trecut pe deasupra și pe lângă poarta „gugulanilor”. Nici Lintaru nu a avut mai mult noroc, un jucător advers a respins de pe linia porții mingea șutată din careu în diagonală spre colțul lung (33).

Ocaziile s-au răzbunat după pauză când ambii antrenori au efectuat mai multe înlocuiri de jucători. Cărășeanul Staicu a restabilit egalitatea cu un șut de la zece metri cu latul sub bara transversală apărată de Dragotă (56). Campionatul Ligii a III-a se va relua săptămâna viitoare, vineri 17 martie.

Bilanț pozitiv în amicale

Pentru CFR acesta a fost al nouălea joc amical din acest an, Simeria adunând cinci succese (2-1 cu CS Vladimirescu, 2-1cu Jiul Rovinari, 3-0 cu Național Sebiș, 1-0 și 2-0 cu Jiul Petroșani), două remize (ambele cu FC Caransebeș, scor 1-1) și doar două eșecuri (0-1 cu FC Cisnădie și 0-1 Unirea Alba Iulia).

CFR Simeria 1 (1)

Iancău – Vîrtan, Stroia, Buta, Șoit – Lintaru, Găceanu, Vișan (cpt.), Pepenar, Făgărășanu – Suciu. Au mai jucat: Dragotă – Dosan, Chelariu, Vasinc, Ungureanu, D. Dăscălescu, Domide, F. Pop, Ivașcu, Tîmpeanu.
Antrenor: Marius Opric.

FC Caransebeș 1 (0)
Viciu – Firoiu, Yacouba, Timar, Epure – Voicu, Suru, Nicola, Chirea – Staicu, Frenț. Au mai jucat: Vulpescu – Țimbota, Șandru, Văcărescu, Ov. Bălan.
Antrenor: Nelu Ibric.
Au marcat: Dan Suciu (36) / Staicu (56).
Arbitru: Denis Haidiner (Hunedoara).

articol scris de Sami Tamaș
foto de Traian Manu (Glasul Hunedoarei)

08 Mar. 2012, 11:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă