Două cantonamente pentru CS Otopeni!

Marius ANGHEL 30 Dec. 2012, 12:17 Pregătiri, amicale
Două cantonamente** pentru CS Otopeni!

Clasată pe locul al treilea la finalul turului, în ciuda problemelor financiare existente la club, echipa din Otopeni va reveni la antrenamente pe 14 ianuarie. După ce s-a renunțat la un număr însemnat de jucători, incluzând aici și pe cei doi portari de rezervă, Oltean și Pânzaru, pentru partea a doua a campionatului se vor mai aduce cinci jucători. Sau cel puțin așa sună declarațiile oficialilor clubului ilfovean.

Accentul se va pune pe un atacant experimentat, compartiment unde doar Pălimaru a dat randament maxim, în timp ce la polul opus s-a aflat Bucă, fără gol marcat în tur! În plus se mai caută întăriri la mijloc acolo unde sunt discuții pentru aducerea a doi mijlocași valoroși, în timp ce pentru buturi se caută un portar Under 21 care să îi facă concurență lui Bucuroiu, dar și un al treilea portar care să fie soluție de avarie în caz de nevoie.

Ce se știe până acum cu certitudine este că în cadrul pregătirilor de iarnă se vor face două cantonamente. Unul dintre ele se va fesășura în țară, la munte, în timp ce al doilea se va ține în Antalya. Momentan, conducerea clubului ilfovean nu a anunțat oficial datele de desfășurare ale celor două cantonamente.

Sursa: Ilfov Sport

Marius ANGHEL 30 Dec. 2012, 12:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă