Dobricean, la ultima boacănă? Velcea: „Cel puțin 200 de euro amendă! Mă gândesc să-l dau afară”

Mihai Andries 14 Nov. 2012, 18:49 Pregătiri, amicale
Dobricean, la ultima boacănă?** Velcea:

Răzvan Dobricean și-a exasperat din nou antrenorul. Ultima greșeală, la meciul amical cu Ripensia, când mijlocașul a sărit la bătaie cu un adversar după ce acesta l-a faultat și a văzut cartonașul roșu. Valentin Velcea anunță că „Scholes” va primi cel puțin 200 de euro amendă în urma acestui incident și că se gândește să se despartă de el.

În urmă cu o lună și jumătate Dobricean (foto din meciul cu Corona) era ținta preferată a tehnicianului timișorean la antrenamentele lui ACS Poli pentru lipsa de profesionalism arătată uneori în pregătire. Talentatul mijlocaș a pierdut statutul de titular la începutul sezonului și e introdus doar pe parcursul jocurilor de Liga a II-a. Gestul de la jocul amical de miercuri, cu Ripensia (1-0) pare să fi umplut paharul. Intrat la pauză pe postul lui Boldea, în minutul 70 Dobricean a sărit asupra unui adversar după ce acesta l-a faultat undeva la mijlocul terenului.

La final, tehnicianul lui ACS Poli a luat foc la adresa jucătorului cu numărul 27 pe tricou. „Dobricean nu a înțeles nimic din jocul din vară când a fost eliminat. Sigur va primi cel puțin 200 de euro amendă. Mai vorbim peste un an și jumătate unde va fi Dobricean. Pe el nu are voie nimeni să-l atingă, el e Messi din Banat. Nu-i iau din salar, va aduce el banii în fața jucătorilor, vom da o masă. Dacă nu luăm măsuri mă trezesc mâine că se dă la mine. Mă gândesc de acum să-l dau afară”, a declarat Velcea.

În actualul sezon al Ligii a II-a, Dobricean a bifat zece jocuri, nu a marcat niciun gol dar are în cont două „assist-uri”.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)
Foto Marius ANGHEL

Mihai Andries 14 Nov. 2012, 18:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă