Doar egal cu Unirea Câmpina

Publicat: 24 Jul. 2012, 13:03 Actualizat: 24 Jul. 2012, 13:24 Pregătiri, amicale
Doar egal cu Unirea Câmpina

Divizionara secundă, Callatis Mangalia a susținut luni seară, prima partidă din cadrul cantonamentului pe care îl efectuează la Sinaia. Formația antrenată de Mugurel Cornățeanu a jucat pe terenul echipei de Liga a III-a, Unirea Câmpina. Partida s-a încheiat la egalitate, 0-0 după un meci în care formația din sudul Litoralului a avut marile ocazii, cea mai mare în minutul 80, când I. Florea a executat o lovitură liberă de la 22 de metri în transversala porții adverse.

Callatis a folosit următorii jucători: L. Marin (Neagu 30, Șerban 60) – Samson, Răvoiu, Suciu, Evdochim – Stoianof, Cogali, I. Florea, Bolat, Cojenel – Marinkovic. În repriza secundă, au mai evoluat: Calagi, Paraschivoiu, Mitache, Matiș, Vărzaru.

Nu au putut juca, fiind accidentați Radu Doicaru și Joszef Lorincz. Noutățile din lot sunt : Stoianof (foto) de la Alro Slatina, Lorincz și Matiș (FC Botoșani), Șerban, Paraschivoiu, Suciu, Mitache, Marinkovic (Academia Gheorghe Hagi).

Miercuri, Callatis va mai întâlni pe FC Bănești din Liga a 4-a, județul Prahova și vineri, pe divizionara secundă, Săgeata Năvodari, care se va afla în drumul spre casă din cantonamentul de la Bușteni.

Articol scris de Cătălin DONOSE

Publicat: 24 Jul. 2012, 13:03 Actualizat: 24 Jul. 2012, 13:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă