Doar egal cu Unirea Câmpina

24 Jul. 2012, 13:03 Pregătiri, amicale
Doar egal cu Unirea Câmpina

Divizionara secundă, Callatis Mangalia a susținut luni seară, prima partidă din cadrul cantonamentului pe care îl efectuează la Sinaia. Formația antrenată de Mugurel Cornățeanu a jucat pe terenul echipei de Liga a III-a, Unirea Câmpina. Partida s-a încheiat la egalitate, 0-0 după un meci în care formația din sudul Litoralului a avut marile ocazii, cea mai mare în minutul 80, când I. Florea a executat o lovitură liberă de la 22 de metri în transversala porții adverse.

Callatis a folosit următorii jucători: L. Marin (Neagu 30, Șerban 60) – Samson, Răvoiu, Suciu, Evdochim – Stoianof, Cogali, I. Florea, Bolat, Cojenel – Marinkovic. În repriza secundă, au mai evoluat: Calagi, Paraschivoiu, Mitache, Matiș, Vărzaru.

Nu au putut juca, fiind accidentați Radu Doicaru și Joszef Lorincz. Noutățile din lot sunt : Stoianof (foto) de la Alro Slatina, Lorincz și Matiș (FC Botoșani), Șerban, Paraschivoiu, Suciu, Mitache, Marinkovic (Academia Gheorghe Hagi).

Miercuri, Callatis va mai întâlni pe FC Bănești din Liga a 4-a, județul Prahova și vineri, pe divizionara secundă, Săgeata Năvodari, care se va afla în drumul spre casă din cantonamentul de la Bușteni.

Articol scris de Cătălin DONOSE

24 Jul. 2012, 13:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă