Doar 17 jucători a avut Dacia Unirea la reunire! Trei noutăți au avut brăilenii în lot, printre care și un alt Andrei Pușcașu. Golgheterul Neagu a lipsit

Amânată pentru o săptămână din cauza situație nesigure din punct de vedere financiar în care se află clubul, autoritățile locale brăilene negăsind nici acum o cale legală prin care poate acorda bani, reunirea echipei Dacia Unirea a avut loc în cele din urmă luni după-amiază. La primul antrenament în vederea pregătirii noului sezon al Ligii 2 au participat efectiv doar 14 jucători, dintr-un total de 17 prezenți la stadion, mulți dintre componenții vechiului lot absentând motivat sau nu.

Primul antrenament al Daciei Unirea în vederea noului sezon al Ligii 2 a avut loc luni, de la ora 18:00, la stadionul Municipal din Brăila, și a fost condus de secundul Paul Vlad și de antrenorul cu portarii Ștefan Leu. Antrenorul principal Alin Pânzaru participă în aceste zile la cursurile pentru obținerea licenței PRO și va lipsi inclusiv miercuri.

Trei noutăți au avut brăilenii la această reunire printre cei 17 jucători care au participat la alergări. Marius Moroianu și Dragos Mucuță au revenit după împrumuturile de la Delta Dobrogea Tulcea, respectiv Sportul Chiscani, iar în probe, la recomandarea directorului sportiv Sorin Frunză, a venit și Andrei Sebastian Pușcașu, un fundaș stânga de 17 ani care și-a făcut junioratul în Italia, acolo unde a locuit alături de părinți.

De la reunire au lipsit motivat Răzvan Adăscăliței, Robert Moglan și Eduard Oprea, toți învoiți, în timp ce absenți au fost Gabriel Niță și golgheterul Cosmin Neagu. Acesta din urmă a depus memoriu pentru a-și recupera banii și a deveni liber de contract, asta după ce clubul nu i-a dat drumul să plece la nou-promovata AFC Hermannstadt și i-a prelungit unilateral contractul pe încă un sezon.

În plus, tot la capitolul plecări sunt și Andrei Pușcașu, lăsat să meargă la Dunărea Călărași, cât și Cristian Mitrea și Cosmin Necoară, la care s-a renunțat.

Iată jucătorii prezenți la reunire: Leu, Olaru, Popa (portari, primul e și antrenor), Ivan, Stănciulescu, Olenic, Iosofache, Mucuță, Roșu, P. Ioan, Ciucureanu, Puia, Moroianu (a stat pe margine, fiindcă e accidentat), Dima, Ghiocel, Roșoagă, Pușcașu.

În următoarea perioadă pregătirea se va desfășura pe plan local, iar pe 8 iulie au programat primul amical al verii, la Iași, cu prim-divizionara CSM Poli.

Noul sezon al Ligii 2 va începe în primul weekend al lunii august, iar înscrierea în noul campionat se face până pe 20 iulie.

Foto: Pro Brăila

Pe aceeași temă