„Dincolo de erorile comise în amicale, rămâne acest stagiu de pregătirea foarte util”

20 Feb. 2012, 12:34 Pregătiri, amicale

Trei remize și două înfrângeri, trei goluri marcate și șase primite, e bilanțul „Bătrânei Doamne” în cele cinci confruntări amicale disputate în Antalya. Dacă rezultatele de egalitate cu echipele kazace, FC Ordabasy și FK Astana și înfrângerea cu CFR Cluj sunt, oarecum normale, deznodământul celorlalte două partide nu pot fi pe placul staffului tehnic.

„Sigur, nu putem fi mulțumiți în special de rezultatele meciurilor cu Farul și Prahova Tomșani, când puteam și trebuia să facem mai mult, dar trebuie ținut cont de faptul că, mai ales în aceste două întâlniri, am împărțit minutele și efortul între toți componenții lotului. Până la urmă, dincolo de erorile pe care le-am mai comis în amicale, rămâne acest stagiu de pregătirea foarte util pentru noi. Atâta timp cât la Arad condițiile meteo ne-ar fi încurcat rău, în Antalya ne-am pregătit timp de zece zile pe terenuri bune, cu iarbă și ne-am atins scopul pentru care am veni aici”, consideră Roland Nagy.

Antrenorul principal al „textiliștilor” mai crede că nou veniții sunt pe cale de a fi integrați în totalitate în echipă, chiar dacă: „Nu pe toți i-am folosit foarte mult în amicale, dar este important că au fost cu noi la antrenamente și și-au dat seama ce ne dorim de la ei”.

În fine, Nagy a mai recunsocut că lotul nu este defintivat, existând semne de întrebare în dreptul a unul-doi jucători dintre cei deplasați în Antalya, dar mai sunt așteptați și alți fotbaliști. „Cel puțin în privința lui Urpsevic trebuie să ne decidem cât mai repede, iar, apoi, ar fi bine dacă am mai reuși să aducem un atacant cu un simț dezvoltat al golului și, poate, un jucător sub 21 de ani”, a concluzionat „principalul” arădenilor.

Sursa: Sport Arad

20 Feb. 2012, 12:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă