Dinamo II, cantonament în Prahova

Mihai Andries 24 Jul. 2014, 12:43 Pregătiri, amicale
Dinamo II,** cantonament în Prahova

Sub conducerea antrenorilor Bogdan Popa (foto) și Iulian Nunweiller, echipa secundă a clubului din „Ștefan cel Mare” a început de luni un stagiu de pregătire centralizată la Breaza care va dura până pe 30 iulie. Calificat în turul trei al Cupei României, după ce a fost împerecheat cu Sportul în turul secund, satelitul dinamoviștilor va disputa două amicale în acest cantonament.

Primul va avea loc azi la Breaza cu echipa de Liga a IV-a CSO Tricolorul Breaza, antrenată de Marius Vișan, partida urmând a începe de la ora 18. Sâmbătă, la Ploiești, de la ora 10.30, tinerii dinamoviști vor întâlni nou promovata în eșalonul terț Astra II Ciorani.

Lotul dinamoviștilor este alcătuit în principal din foștii juniori republicani din sezonul trecut, la care se adaugă o parte din juniorii care au cochetat cu echipa mare, cum ar fi Nedelcearu, Andrei Radu, Krausz, Patrick Petre, Tîrcoveanu sau Simone Dobre, dar și reveniții de la Fortuna, Ioan Stan și Jugaru

Iată lotul cu care s-a plecat în cantonament
Franco ȚIPLEA, Mihai PLĂ‚CINTĂ‚ (portari), Constantin MUȘEA, Ioan STAN, Ionuț NEDELCEARU, Viorel LICĂ‚, Andrei RADU, Sebastian BUCUR, Simone DOBRE, Ricardo MIHALACHE, Raul KRAUSZ, Paul RADU, Andrei TÎRCOVEANU, Ionuț JUGARU, Patrick PETRE, Roberto RADU, Vlad TUDORACHE, Marian PETRE, Florin NICOLESCU, Andrei STĂ‚NICI, Laurențiu MANOLE, Raul GABOR (jucători de câmp)

Foto de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 24 Jul. 2014, 12:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă