Dinamo (II) a făcut show la Satu Mare!

28 May. 2012, 02:34 Pregătiri, amicale
Dinamo (II)** a făcut show la Satu Mare!

UPDATE: În urma amicalului pe care Dinamo II l-a jucat duminică la Satu Mare, stafful „câinilor” i-a putut urmări la lucru pe Ervin Zsiga (21 ani) și Florin Mureșan (22 ani). Dacă inițial cei doi jucători ai Olimpiei (mijlocaș stânga, respectiv fundaș central) erau monitorizați doar pentru echipa secundă a lui Dinamo, evoluția lor din weekend a mărit interesul reprezentanților bucureștenilor.

Articol de Mircea DOMINTE


Dinamo s-a deplasat la Satu Mare pentru a disputa un meci amical cu echipa locală Olimpia Satu Mare. În fața a 9.000 de spectatori, Dinamo a învins cu 1-0 prin golul marcat de Dănciulescu din penalty în minutul 39. În minutul 87, Feier a obținut un penalty pe care Marinaș l-a ratat, trimițând balonul pe lângă poartă, astfel că partida s-a încheiat cu victoria dinamoviștilor. Dinamo a venit cu echipa a doua Satu Mare Lotul a fost completat cu jucători de la echipa a doua.

După meci dinamoviștii au fost asaltați de fani pentru poze și autografe.

Echipele care au evoluat:

Olimpia Satu Mare – Șuta, Gorbe, Coman – Moș, F. Mureșan, Heil, Homorozan, Botoș, Gavrilescu, Prodan, Villand, Feier, Zsiga (prima repriză). În repriza secundă au evoluat și Sabău, Jakkel, Glodean, Dănilă, Mihai Pop și Hanus.

Dinamo București: Bălgrădean, Manyur – Cazacu, Nițu, Crișan, Burnea, Udrea, Bucșă, Florentin Petre, Bereșoae, Bălan, Dănciulescu. Repriza secundă: Stanca, Ioniță, Topor, Desculțu, Mărmăneanu, Truță.

Foto: JDD

28 May. 2012, 02:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă