Din nou probleme la Rapid! Jucătorii au intrat în grevă, au plecat din cantonament și boicotează amicalul programat astăzi

Marius ANGHEL 21 Jan. 2016, 13:54 Pregătiri, amicale
Din nou probleme la Rapid!** Jucătorii au intrat în grevă, au plecat din cantonament și boicotează amicalul programat astăzi

Rapidul se confruntă cu mari probleme financiare, iar situația nu pare deloc aproape de rezolvare. Jucătorii giuleșteni au decis astăzi să părăseasacă cantonamentul echipei și să nu se prezinte la partida amicală cu Domnești, care era programată de la ora 13:00, la Chiajna, anunță Dolce Sport.

Conform sursei citate, rapidiștii au restanțe salariale de peste două luni, plus primele pentru șase meciuri din acest sezon.

Vin la antrenamente, dar nu se pregătesc

În momentul reluării pregătirilor, finanțatorul Valerii Moraru le promisese giuleștenilor că își vor primi restanțele la începutul acestei săptămâni, însă conturile jucătorilor au rămas goale. Liderii vestiarului au avut astăzi o întrevedere cu partronul echipei, la finalul căreia fotbaliștii au decis să părăsească cantonamentul.

În continuare, jucătorii au anunțat că se vor prezenta la cantonament la orele la care aveau programate antrenamente, dar nu se vor pregăti.

Marius ANGHEL 21 Jan. 2016, 13:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă