Delta și-a reluat pregătirile cu 18 jucători din cei 26 cu care a încheiat returul

04 Jul. 2012, 14:26 Pregătiri, amicale
Delta și-a reluat pregătirile** cu 18 jucători din cei 26 cu care a încheiat returul

Luni după-amiază, a avut loc reunirea lotului „alb-albaștrilor”. La prima ședinta de pregătire din această noua stagiune, condusă de același staff tehnic format din tandemul Constantin Gache – Cristea Rusu, au participat 18 jucători din cei 26 care au format lotul la finalul campionatului trecut.

Cei care au răspuns prezent la apelul antrenorului Constantin Gache au fost: Iulian Olteanu, Cristian Stoicescu, Daniel Grigorov, Ionut Filip, Daniel Munteanu, Ionut Andrei, Raul Marincau, Marian Scarlat, Cristian Coconasu, Enache Ciju, Marius Postelnicu, Adrian Ionescu, Mansur Abdurarazac, Daniel Florea, Razvan Radu, Bogdan Oprea, Henry Ihelewen și Claudiu Dragu.

Rares Soporan si Dinu Sinmartean se vor alatura lotului miercuri, ei primind acceptul clubului pentru a se prezenta la lot cu o intarziere de doua zile pentru rezolvarea unor probleme familiale.

Din partea jucatorilor Cosmin Neagu si Paul Tene se asteapta confirmarea prelungirii contractelor care au expirat la sfarsitul lunii mai, iar in privinta fundasilor Marian Cârjă, Sorin Cucu si mijlocasului Georgian Tobă sansele ca ei sa continue la Tulcea sunt mici. Prezenta meteorica in echipa in returul trecut mijlocasul Roberto Delgado nu mai face parte din lot.

În perioada 9 – 20 iulie jucatorii vor efectua un stagiu centralizat la Campulung-Moldovenesc, pana atunci pregatirea urmand sa se desfasoare la Tulcea. Lotul va mai suferi modificari pana la ora intoarcerii din stagiul montan.

Sursa: FC Delta Tulcea

04 Jul. 2012, 14:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă