Delta Dobrogea Tulcea atacă promovarea cu un lot nou

Marius ANGHEL 18 Jul. 2015, 11:25 Pregătiri, amicale
Delta Dobrogea Tulcea** atacă promovarea cu un lot nou

După o vacanță mai lungă ca a echipelor din primele două eșaloane fotbalistice, Delta Dobrogea Tulcea și-a reluat de miercuri pregătirea sub comanda antrenorilor Mihai Guliu și Norbert Niță (adus de la Academia Hagi împreună cu patru jucători juniori) cu un singur obiectiv: promovarea.

Spre deosebire de sezonul trecut, campionatul care urmează va fi unul mai disputat și un argument în acest sens este acela că anul 2016 fiind un an electoral, la finalul sezonului mulți primari și-ar dori să pozeze alături de o echipă nou-promovată. La Tulcea, nu este cazul de poză pentru că echipa nu are susținerea financiară a Primăriei, primarul Hogea fiind în arest preventiv.

„Încă din primăvară, de când am ajuns la echipă am avut primele discuții pentru a contura un lot de jucători valoroși din această vară și pot spune la momentul de față că în procent de 90 la sută sunt mulțumit de ceea ce avem în lot. Sigur, după primele antrenamente am putea să ne răzgândim în privința unor jucători, dar sper să nu fie cazul. Cu un atacant de clasă și cu un fundaș stânga de profil ofensiv sau un mijlocaș stânga clasic eu cred că lotul este așa cum îmi doresc și se poate ataca promovarea. Nu cunosc la acest moment care sunt echipele care au același obiectiv ca și noi, promovarea, dar ca în fiecare sezon vor fi la început cel puțin cinci – șase echipe cu acest obiectiv. Eu sper ca la finalul turului să fim pe podium, chiar pe primul loc astfel încât să ne atingem obiectivul propus”, a declarat Mihai Guliu, directorul tehnic al clubului tulcean.

Echipa se va muta pentru o săptămână la Babadag, în cantonament. Pregătirea va continua apoi la Tulcea până în primele zile ale lunii august, cu câte două antrenamente pe zi de acumulare, după care va urma cantonamentul de la munte de 10 zile, probabil la Slănic Moldova.

Delta Dobrogea Tulcea are în lot următorii jucători: portarii Gordin și Trandafir, fundașii Otei, N. Popa, F. Popa, Filip, V. Crețu, mijlocașii Apostol, Preoteasa, N. Crețu, Țugui, Husein, Carabela, Burlacu, Tatcu, Vătafu și Vezan, precum și atacanții Jianu, Șerban și Dragu.

Articol și foto de Irinel CĂ‚LIN

Marius ANGHEL 18 Jul. 2015, 11:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă